Skarpnord best av de norske i India

Av de fire norske kvinnene som tok den lange turen til New Delhi, endte Marianne Skarpnord høyest på ledertavlen.

Publisert

Ladies European Tour tok denne uken turen til New Delhi for å spille Women’s Indian Open på DLF Golf & Country Club. Marianne Skarpnord, Madelene Stavnar, Karoline Lund og Maiken Bing Paulsen var de fire norske jenter stilte til start, og det var den eldste som var best.

På de to første rundene var Skarpnord fire over par, men med to runder på 71 slag (–1) hver i helgen, klatret hun opp til 23. plass med scoren +2.

Med åtte birdier fordelt over lørdag og søndag, samt fire bogeyer og én dobbelbogey, ble det et godt resultat for særpingen i Asia.

Nest beste norske ble Madelene Stavnar på delt 39. plass. Hun var uten tvil best av de norske til å begynne med da hun leverte en runde på 71 slag (–1) på åpningsrunden, og la da på delt 16. plass. Deretter gikk det tråere for jenta fra Tønsberg. 78-74-74 ble fasiten de tre neste rundene, og hun endte med å dele 39. plassen med tsjekkiske Tereza Melecka.

Trakk seg fra turneringen

Karoline Lund klarte cuten, men valgte å trekke seg fra Women’s Indian Open før spillet gikk igang lørdag. Dermed ender hun opp på 64. plass.

Siste norske representant i India var Maiken Bing Paulsen som dessverre ikke klarte cuten. Hun endte +12 med to runder på 76 og 80 slag.

Vinneren ble til slutt tyske Olivia Cowan som vant med scoren –13. Hun vant med tre slag ned til svenske Caroline Hedwall og indiske Amandeep Drall. Dette var tyskerens første seier på LET i hennes 96. start.

Ledertavle

Powered by Labrador CMS