pga tour//

Tung søndag for Hovland da Scheffler vant igjen

Etter å ha spilt seg ut av seierskampen lørdag, fortsatte Viktor Hovland å slite i tøffe forhold på Murfield søndag. Scottie Scheffler vant sin femte turnering for året.

Det ble ikke helgen Viktor Hovland så for seg i The Memorial, etter at svingen har pekt i riktig retning den siste tiden.
Publisert Sist oppdatert

Viktor Hovland leverte meget god golf torsdag og fredag, og hadde kun verdensener Scottie Scheffler foran seg på resultatlisten før lørdagens tredjerunde.

Tittelforsvaret fikk seg dog en kraftig høyre hook da Hovland gikk sine siste elleve hull syv slag over par. 26-åringen hadde likevel alle muligheter til å dra fra Dublin, Ohio med en topplassering, da han startet sisterunden på delt 14. plass, med fem slag opp til Adam Hadwin på 2. plass.

På en avslutningsrunde hvor «Jack's Place» viste tenner og snittscoren økte betraktelig, slet den tidligere Oklahoma State-eleven med å finne slag som funket. 

Med to birdier, fire bogeyer og 12 par, endte nordmannen på +2 totalt og en delt 15. plass. 

Statistikkmessig leverte Hovland godt jernspill, men tapte slag med både driver, wedger og putter i hånden.

Scottie Scheffler vant til slutt turneringen, hans femte seier for året. Dermed ble han den første til å klare den bragden siden Justin Thomas i 2017.

Men søndag måtte Scheffler virkelig slite mot landsmann Collin Morikawa. 

På en dag da putteren til verdenseneren sviktet igjen, og heller ikke det lange spillet satt som det burde, ble det nervepirrende helt inn. Først på den siste greenen avgjorde Scheffler, som gikk sisterunden to over par og endte på -8 totalt, ett slag foran Morikawa. 

Her er resultatene

Powered by Labrador CMS