WRIGHT INVITATIONAL//

Om én måned spiller han med Kygo på norsk jord

Og du kan være med i trekningen om å gå sammen med den norske superduoen.

Viktor Hovland og unggutten Marcus Goosen takker hverandre for runden i Wright Invitational 2022.
Publisert

Lørdag 8. juli er det klart for årets store folkefest i Golf-Norge. I fjor samlet Wright Invitational tusenvis av tilskuere og reiste 1,5 millioner kroner til Stiftelsen Organdonasjon. Og trykket forventes ikke å bli noe mindre i år.

Etter helgens triumf i Memorial Tournament på Muirfield Village er Viktor Hovland-feberen på sitt høyeste igjen, og han blir ikke det eneste trekkplasteret på Miklagard Golfklubb på Kløfta.

– Viktor vil spille i samme gruppe og på lag med Kygo, noe man mest sannsynligvis aldri vil oppleve noen andre steder, røper initiativtaker og arrangør Kevin André Wright.

Tidenes sjanse

Som musikkprodusent og artist har Kyrre Gørvell-Dahll fra Bergen, bedre kjent som Kygo, blitt verdenskjent med hitlåter som Firestone, Stole the Show og remikser av andre artisters materiale.

Med Hovland og Kygo på samme lag mønstrer Wright Invitational to av Norges mest populære navn side om side i årets turnering.

Og verdt å få med seg: Kjøper du billett til arrangementet før 20. juni, er du med i trekningen av å spille sammen med Viktor Hovland og Kygo denne dagen.

– Og delta på middagen med dem etterpå. Du vil trolig aldri få en slik sjanse igjen, understreker Wright, som har mye underholdning tilby på Miklagard lørdag 8. juli.

– Det blir masse å se på for tilskuere. Så dette blir en dag uten om det vanlige, lover han.

Kevin André Wright (midten) har satt sammen et imponerende opplegg på Miklagard 8. juli. Det er bare å glede seg til festen.

Her er en liten smakebit av programmet:

Hull 1: Vitamin Well med stand, hvor det vil bli «roasting» av alle spillerne fra komiker Nils Ingar Aadne. Et show altså, på første tee!

Hull 6: Longest Drive og J.Lindeberg med stand. Salg av en Limited Edition Polo, som bare selges denne dagen, samt effekter signert av Hovland.

Hull 7: Mest sannsynlig en Hole-in-One-premie med en premium billeverandør. Wright er i dialog.

Hull 9: Her blir det en Volvo C40 i Hole-In-One-premie!

Hull 10: DJ i båt, musikk for alle rundt.

Hull 12: Henrik Bjørnstad og Per Haugsrud har med kommentatorboksen på dette par 3-hullet, og kommenterer alle utslag i samarbeid med Lead Event.

Hull 16: Longest Drive igjen! Varsity Headwear med musikk, egen stand og salg av Limited Edition capser, som bare kan kjøpes på turneringen denne dagen.

Hull 18: Stand med NextHole Travel og masse publikum som avslutning.

Det var folksomt på Vestfold GK i fjor, og trykket blir nok ikke mindre i år når Hovland kommer hjem for å spille Wright Invitational.

Mange premier

– Det blir servering fra fire ulike stasjoner ute på banen og musikk over hele området. i tillegg blir det flere golfkonkurranser som publikum kan delta på og vinne premier, forteller Kevin André Wright.

Blant premiene er både tur til The Open Championship for å følge Hovland, en golfbil signert av verdensfemmeren, andre effekter med hans signatur, et Masters-flagg med Jon Rahms autograf og en signert Mats Zucarello-drakt.

– I tillegg til alt man kan vinne er det også en pågående auksjon om å få spille med Viktor. Vi er takknemlige for alle som bidrar til en god sak, og ser fram til å skape en folkefest, opplyser Wright.

PS! En lang rekke kjendiser er booket inn på arrangørens VIP-liste, deriblant proffgolferne Kristoffer Ventura og Andreas Halvorsen, Hovland-caddie Shay Knight, Kurt Nilsen, Jon Almaas, John Carew, Amalie Snøløs og Gucci Gaute.

I år som i fjor vil alle donasjoner og inntekt i løpet av turneringen gå til Stiftelsen Organdonasjon.

Her kan du kjøpe billetter

Her kan du by på auksjonen

Powered by Labrador CMS