Ladies European Tour//

Over 110 plasser bedre: – Må bare le av det spillet her

Madelene Stavnar (23) fikk seg en god opptur i denne ukens Ladies European Tour-turnering i Marokko. 

Madelene Stavnar har grunn til å smile etter denne ukens Lalla Meryem Cup i Marokko.
Publisert Sist oppdatert

Golf er en idrett hvor det ofte er liten forskjell på å ha en god dag eller en dårlig dag på banen. Det gjelder i alle høyeste grad for proffene også. 

Frem til denne ukens turnering har ikke sesongåpningen vært den aller beste for Madelene Stavnar (Vestfold GK). To missede cutter i årets to første turneringer var fasiten før Lalla Meryem Cup i Marokko. 

Etter tre 71-runder (par 73) på Royal Golf Dar Es Salam, endte vestfoldingen helt opp på delt 7. plass med scoren seks under par (–6). 

– Må jo egentlig bare le av det spiller her. To missede cutter, og så en topp-ti, forteller Stavnar lattermildt til Norsk Golf. 

For i forrige ukes Aramco Series i Saudi-Arabia ble det en 120. plass. Da blir denne ukens 7. plass en oppgradering på hele 113 plasser. 

Hadde tro

Selv om resultatene de foregående ukene ikke ble som håpet, følte Stavnar selv at spillet har sittet. 

– Jeg hadde troa på meg selv, og på at de småjusteringene jeg har gjort skulle lønne seg. Det var enormt digg at det gikk mer min vei denne uka på en så vanskelig bane, sier hun. 

– Jeg er stolt av meg selv og teamet mitt, understreker hun. 

Skarpnord

Marianne Skarpnord klarte også cuten denne uken i Marokko. Sarpingen endte på 59. plass med scoren seks over par (+6) etter runder på 73-76-76. 

De to norske kvinnene blir begge å se i neste LET-turnering, men denne gangen i USA. Da er det duket for Aramco Team Series i Tampa, Florida. 

Siste norske i feltet var Dorthea Forbrigd, men hun klarte dessverre ikke cuten. 

Engelske Bronte Law vant turneringen etter en enorm sisterunde på 64 slag (–9). 

Her er resultatene

Powered by Labrador CMS