PGA GOLFSKOLEN//

PGA of Norway inviterer til ny golfskole i Spania

Tradisjonen tro inviterer den norske golfpro-utdanningen til golfskole i Spania også i 2024. Det er fortsatt noen ledige plasser for den som har lyst til å være med.

Det blir spill og trening på PGA Golfskolen også i 2024.
Det blir spill og trening på PGA Golfskolen også i 2024.
Publisert Sist oppdatert

PGA Golfskolen er en treningsuke for spillere på alle nivåer, der golfstudentene ved Høyskolen i Innlandet er med på å arrangere turen og bidra som proer underveis. Tidligere har turene vært en del av avgangsstudentenes eksamen, men gjengen som i år reiser til den spanske solkysten er allerede i jobb i norske golfklubber.

Golfskolen arrangeres i år fra 27. februar til 5. mars – også denne gangen på Novo Sancti Petri, med 36 hull av ypperste klasse, en tilhørende 6-hullsbane og Jack Nicklaus Academy med gode treningsmuligheter og flere nærspillsområder.

Hovedansvarlig fra PGA of Norway er pro Marius Bjone fra Grønmo GK. Med seg på reisen har han PGA-coachene Tine Hovden Fehn, Mikael Omlid, Bjarte Solheim, Anders Malmberg og Arvid Årseth som trenere.

– Vi har reservert 45 flybilletter med SAS fra Oslo til Malaga, og kan også tilby reiser fra andre byer i Norge, enten via Oslo eller direkte til Malaga, opplyser arrangør Christian Berg i Golfbreaks.

Uken i Spania vil bli ganske lik som tidligere år, med sju netter på Royal Andalus Hotel i rom med havutsikt. Frokost og middag inntas på hotellet. 

– Det blir fem runder golf på Real Novo Sancti Petri-banene og trening på alle spilledagene, og vi har fortsatt noen ledige plasser hvis flere vil være med på en hyggelig og lærerik uke, forteller Berg.

Her kan du melde deg på turen

Powered by Labrador CMS