EPISODE 53//

Ny pod-serie: Sesongstart med «Folk i fairway»

I hver eneste klubb over hele landet er det spillere med sterke, morsomme, gale og gode historier. Nå reiser vi Golf-Norge rundt for å treffe grasrota. Første tur gikk til Kristiansand.

folk i fairway
I vår nye podkast-serie «Folk i fairway» møter du grasrota i Golf-Norge. Først ut er Gunnar Spørck, tilbake på golfbanen etter at livet tok en dramatisk vending.
Publisert Sist oppdatert

Gunnar Spørck bor i Vågsbygd utenfor Kristiansand. På Bjaavann Golfklubb har han funnet en god grunn til å leve, ved hjelp av en klubb og et miljø som støtter og tilrettelegger.

Gunnar ble bitt av basillen og har spilt golf over hele verden, men for noen år siden måtte han amputere et bein. 

Da solgte han golfsettet med en tanke om at golflivet var over.

I dag har Gunnar mål om å gå 100 meter uten støtte, og spille golf seks dager i uken.

Bli med vår reporter Erik Øysæd inn i Gunnars verden.


«Folk i fairway» er Norsk Golfs nye podkast-serie hvor du får møte grasrota i Golf-Norge. Her blir du kjent med golfspillere med spennende, gode og sterke historier. Kanskje det er naboen, medspilleren eller en helt uventet person som har en historie som inspirerer og engasjerer deg. Og kanskje får en venn for livet ved å gå sammen med noen du ikke kjenner på golfbanen?

Kjenner du en person vi burde møte i din hjemmeklubb? Noen som fortjener litt ekstra oppmerksomhet? Send ditt tips til redaksjon@norskgolf.no

Powered by Labrador CMS