LEGG TIL KICKER//Dp world tour

Profiltung tet før sisterunden i Dubai

Verdensstjernene Rory McIlroy, Cam Young, Joaquin Niemann og Tommy Fleetwood ligger alle topp sju før avslutningen av Dubai Desert Classic søndag.

NY KNYTTNEVE SØNDAG? Rory McIlroy er på skuddhold til seier i Dubai. Foto:
Publisert

Leder gjør amerikanske Cameron Young, som ligger 14 slag under par etter tre av fire runder. Young, som er nummer 25 på verdensrankingen, har ikke vunnet på verken PGA-eller Europatouren enda, men har vært svært nære, spesielt på PGA, med fire topp 3-plasseringer og tre 2. plasser.

Amerikaneren spilte en gnistrende god andrerunde på 64 slag, men fikk det ikke helt til å stemme lørdag og gikk tredjerunden bare ett slag under par.

Det gjorde at verdenstoer Rory McIlroy knappet innpå ledelsen til Young, etter at McIlroy leverte den beste runden av samtlige spillere de første tre rundene med en 63-runde lørdag.

Nord-iren klinket til med en bogey-fri runde og gikk ni slag under par med sju birdier og eagle på hull 18. Han er 12 slag under par og følger Young hakk i hæl før søndagens sisterunde. McIlroy jakter sin 17. (!) seier på Europatouren!

Det er også flere store navn topp ti. Adrian Meronk, som nok var nærmest en plass på Ryder Cup-laget til Europa i høst, er på delt 2. plass med McIlroy på -12. 

Danske Rasmus Højgaard er nummer fire på -9, mens Joaquin Niemann, som gikk til LIV-touren i august 2022, ligger på 6. plass på -8. Tommy Fleetwood (11 på verdensrankingen) følger så hakk i hæl på -7, på en 7. plass. Adam Scott,  vinner av Masters i 2013, er på 10. plass på -6.

Finalerunden går uten Espen Kofstad, som ikke klarte cuten. 

Her er ledertavlen

Powered by Labrador CMS