Rory viste seg med sin nye kjæreste

Ett år etter å ha brutt forlovelsen med tennis-esset Caroline Wozniacki, bekrefter Rory McIlroy nå at han har fått seg kjærste igjen.

Publisert

Verdenseneren viste seg for første gang med sin nye kjæreste, Erica Stroll under avslutningsrunden av Irish Open hvor han selv var vert – og misset cuten.

Stoll (29) er tre år eldre enn Rory, kommer fra Florida, og jobber for PGA America. Til tross for at McIlroy ofte er en av verdens mest kjente idrettsprofiler, har han klart å holde forholdet skjult i flere måneder.

– Jeg har møtt en ny. Hun spiller ikke golf, men er involvert i golf. Jeg har kjent henne i tre år og vi er gode venner. Når alt utenfor banen er bra, tillater det deg også å spille bedre på banen, sa McIlroy etter at danske Søren Kjeldsen hadde vunnet på Royal County Down.

I mai var det ett år siden McIlroy brøt forlovelsen med Caroline Wozniacki, etter sin dårligste sesong som proff i 2013. En uke etter å ha gjort det slutt, vant McIlroy PGA-mesterskapet på Wentworth, og fulgte opp med tre seiere samme sesong – inkludert to majorer.

– Vi har ikke flagget forholdet. Hun er fra Amerika, og det er derfor jeg liker å være i Palm Beach. De siste seks-syv månedene har vært veldig fine. Den delen av livet mitt går veldig bra, sier McIlroy om forholdet med Stoll.

Powered by Labrador CMS