Hovland-clinic//

Se video: Få svingråd direkte fra inspirasjonen

Skulle du ønske at du spilte golf litt likere Viktor Hovland? Nå kan du få råd direkte fra verdensstjernen i en ny mini-dokumentar.

Viktor Hovland viet en time på Oslo GK i sommer på å komme med tips og råd til andres golfspill. Nå er hele seansen tilgjengelig på nett.
Publisert Sist oppdatert

For en måned siden holdt Viktor Hovland en «clinic» på Oslo GK hvor han gikk igjennom hele bagen sin, og gav tips og råd til vanlige hobbygolfere underveis. Det ble foreviget av Discovery, og er nå tilgjengelig som en times dokumentar på strømmetjenesten.

«I hodet på Hovland» er en sammenfatting av alt som ble sagt underveis i oppvisningen.

Her kan du se noen utdrag fra den times-lange sendingen. La oss starte med driveren:

Men lange og rette utslag er ikke alt. Som hele verden fikk se i søndagens 61-runde i BMW Championship gjelder det å være god med jernene i hendene også. Og der er Hovland en av verdens beste.

Her kan du få innblikk i hvordan han tenker om eget jernspill:

Alt dette kommer fra Next Up-arrangementet som fant sted på Bogstad i slutten av juli. Da fikk juniorspilleren Oscar Bach spille match med Hovland mot Kristian Krogh Johannessen og Michael Mjaaseth.

Den showmatchen er også tilgjengelig hos Discovery+ for den som skulle ønske å se hvem som gikk seirende ut av den duellen.

Les også //

Powered by Labrador CMS