IDIOTER I MONITOR//

Se video: Slik gikk det med «verdens dummeste tyver»

Stjal to Scotty Cameron-puttere ved å stappe dem ned i buksene. Det var ikke så smart.

Videoen over viser hva som skjedde da to middelaldrende menn gikk inn i proshopen i Bournemouth og ble avslørt av kameraene. Video: Swns/YouTube

Publisert Sist oppdatert

Tidligere i uken ble en video av to menn som stjal Scotty Cameron-puttere spredt på sosiale medier.

De to mestertyvene gikk inn på Ferndown Forest Golf Club i England, og bestemte seg for at det var en god idé å stappe de to putterne ned i buksene sine, rett foran proshopens sikkerhetskamera.

De stjålne putterne var av typen Super Select Newport, med en utsalgspris på 427 pund, eller rett i underkant av 5000 norske kroner.

Truet av en bokser

Nå har GolfWRX sjekket opp hva som skjedde med de to middelaldrende herrene.

Og heldigvis: «Verdens dummeste tyver», som hentet ut av Alene Hjemme-filmene, ble til slutt tatt for det frekke tyveriet, men ikke av politiet.

Ifølge GolfWRX var det Miles Harding, pro ved Southwick Park Golf Club, som sørget for at putterne kom til rette ved å dele den virale videoen på sin Facebook-konto – i håp om at noen ville kjenne igjen gjerningsmennene.

– Jeg bor ikke så langt unna, så jeg la den ut på Facebook. «Kjenner noen disse to karene?» Og da jeg våknet morgenen etter, hadde noen sendt meg navn og adresse, forklarer Harding.

Han er golfpro på dagtid og boksetrener om kveldene.

Leverte dem tilbake

Derfor ringte Harding en av de profesjonelle bokserne sine for å få Scotty Cameron-putterne opp fra boxershortsene til de frekke tyvene.

– Jeg fikk ham til å kontakte dem og si at hvis de ikke leverte putterne tilbake innen en bestemt tid, ville politiet bli involvert.

Og Hardings plan fungerte. Kort tid etter telefonsamtalen sto to angrende menn foran inngangsdøren hans for å returnere tyvgodset.

Da GolfWRX intervjuet Harding, hadde kollegene på Ferndown Forest Golf Club fortsatt ikke kommet for å hente varene.

– Men putterne er her. De står i butikken min. Ingen har kommet for å hente dem enda. Så kanskje jeg har to nye Scotty Cameron-puttere til salgs nå, sier Miles Harding.

Powered by Labrador CMS