AIG WOMEN´S OPEN//

SISTE: Febersyk Borge må trekke seg fra Open

Celine Borge har valgt å trekke seg fra AIG Women´s Open – bare timer før hun skulle slått ut på Walton Heath torsdag formiddag.

Celine Borge er syk, og stiller ikke til start i AIG Women´s Open som har startet på Walton Heath GC utenfor London torsdag.
Celine Borge er syk, og stiller ikke til start i AIG Women´s Open som har startet på Walton Heath GC utenfor London torsdag.
Publisert Sist oppdatert

Den norske LPGA Tour-sensasjonen skulle etter planen slått ut klokken 11.37, men torsdag morgen måtte hun trekke seg fra årets siste majorturnering.

– Celine er syk. Hun har pådratt seg en influensa med høy feber, og håpet til det siste at hun skulle bli frisk nok til å spille. Men det går ikke. Og derfor har hun valgt å trekke seg fra turneringen, bekrefter trener Geoff Dixon til Norsk Golf.

I formiddagstimene torsdag kom også den endelige bekreftelsen fra R&A, som arrangerer AIG Women´s Open.

At hun må trekke seg fra en av årets største turneringer, kommer naturligvis ubeleilig for Team Norway-spilleren, som nylig ble nummer tre i Evian Championship og beviste for en hel verden at hun kan hevde seg mot de beste.

Tønsberg-jenta har klatret flere hundre plasser på Rolex-rankingen i år, og med sterke plasseringer gjennom sommeren seiler Borge også opp som en kandidat for Solheim Cup når kaptein Suzann Pettersen senere i måneden skal gjøre sine siste valg før turneringen i september.

– Celine er ikke den første som gir seg. Det er svært sjeldent at hun trekker seg fra en turnering, forsikrer Dixon.

Etter planen skal Celine Borge spille ISPS Handa World Invitational på Galgorm Castle & Castlerock GC i Nord-Irland neste uke.

– Forhåpentligvis er hun på beina igjen raskt, og tilbake til det, sier Geoff Dixon på vegne av Team Borge.

Powered by Labrador CMS