golfere på lerret//

Slik reagerte proffene da de så seg selv på lerretet

Fire av Norges proffgolfere var tilstede både to- og tredimensjonalt under helgens kunstutstilling på Fornebu Golf. Se bildene fra åpningen her. 

Elias Bertheussen (f.v.), Madelene Stavnar, kunstner Torgrim Thronæs, Julie Boysen Hillestad og Maiken Bing Paulsen på kunstutstilling på Fornebu Golf i helgen.
Publisert Sist oppdatert

– Det er med skrekkblandet fryd jeg står her og ønsker dere velkommen til denne kunstutstillingen, sier Torgrim Thronæs

Rundt ham står 30 malerier han har malt av norske proffgolfere det siste året. Viktor Hovland, Celine Borge, Kristian Krogh Johannessen og Suzann Pettersen er alle foreviget på lerretene. 

Det er også Madelene Stavnar, Julie Boysen Hillestad, Elias Bertheussen og Maiken Bing Paulsen, som alle er fysisk tilstede på vernissasjen. Det er første gang Thronæs møter noen av sine motiver i levende live. Frem til nå har han bare sett bilder av dem. 

– Det er hyggelig å faktisk møte menneskene jeg har studert i bildeform i timesvis, forteller han. 

Se bildene fra Fornebu Golf her:

Thronæs beskriver hvordan han maler til Elias Bertheussen.
Madelene Stavnar
Julie Boysen Hillestad
Elias Bertheussen
Maiken Bing Paulsen
Thronæs ønsker velkommen
Closest to pin-konkurranse ble det også på simulatorsenteret.

Spillerne selv synes det var stas å bli foreviget i kunstform. Lovord om maleriene ble ytret fra flere hold under åpningen, både av spillere og publikum. 

Verkene er til salgs for mellom 5.000 og 18.000 kroner. Utstillingen varer på Fornebu Golf i noen uker til. I løpet av åpningsdagen ble 5 av de 30 verkene solgt, ifølge Thomas Amundsen , daglig leder ved simulatorsenteret. 

Les mer om utstillingen her:

Powered by Labrador CMS