Ladies european tour //

Stavnar måtte trekke seg: - Et virus

Madelene Stavnar gikk en god førsterunde, men måtte gi seg allerede etter ett hull lørdag. Samtidig satte amerikanske Alison Lee satte ny rekord på Ladies European Tour.

Madelene Stavnar måtte kaste inn håndkleet kort tid etter å ha tatt fatt på andrerunden sin av Aramco Team Series.
Publisert

Det åpnet godt for 22-åringen, som leverte fem birdier, to bogeyer og 11 par under torsdagens førsterunde i Saudi-Arabia. -3 holdt til en foreløpig 32. plass, åtte slag bak lederen Alison Lee. Mot slutten av runden var det noe som ikke kjentes helt riktig ut.

- Det startet på de siste hullene i går, hvor jeg følte meg mørbanket. Jeg tok meg en lunsj etter runden, men det gjorde det bare verre. Etter å ha kommet meg til hotellet begynte det å verke i hele kroppen, og jeg fikk kramper i magen, sa Stavnar til Norsk Golf lørdag ettermiddag. 

  - Jeg sov to timer og hadde 1 % recovery da jeg våknet, og selv om jeg prøvde i dag skjønte jeg at det mest fornuftige var å tenke langsiktig. Det her er første gang jeg har trukket meg fra en golfturnering. Legene konkluderte med at det var et virus, avsluttet Vestfold-spilleren.

Marianne Skarpnord lå innenfor cutgrensen etter en flott eagle på hull 12, men tre sene bogeyer gjorde at Sarpsborg-jenta misset cuten.

Alison Lee med ny rekord - leder med syv slag

Lee tjener som regel til livets opphold på LPGA Tour, men angrer nok ikke på å at hun gjester Ladies European Tour denne uken. Etter 22 birdier, null bogeyer og 14 par satt 26-åringen ny rekord etter 36 hull, og leder med syv slag foran spanske Carlota Siganda, som satte den avgjørende putten for Europa i Solheim Cup for en måned siden

Se ledertavle

Powered by Labrador CMS