Joburg Ladies Open//

Syv norske kvinner i aksjon - følg turneringen her!

Norge stiller sterkt med hele syv kvinner til start i Joburg Ladies Open i Sør-Afrika.

Julie Boysen Hillestad, Madelene Stavnar og Maiken Bing Paulsen er tre av de totalt syv norske kvinnene som spiller Joburg Ladies Open denne uken.
Julie Boysen Hillestad, Madelene Stavnar og Maiken Bing Paulsen er tre av de totalt syv norske kvinnene som spiller Joburg Ladies Open denne uken.
Publisert Sist oppdatert

Av de 132 navnene på deltakerlisten har hele syv av dem et norsk flagg ved siden av seg. Trolig har det aldri vært så mange norske kvinner i én og samme Europatour-turnering.

Det er Marianne Skarpnord, Madelene Stavnar, Maiken Bing Paulsen, Julie Boysen Hillestad, Dorthea Forbrigd, Michelle Forsland og Celine Karlung som representerer de norske fargene i Sør-Afrika.

Følg turneringen her!

Av de norske er det Skarpnord, Stavnar og Bing Paulsen som til vanlig spiller på LET (Ladies European Tour), men ettersom en god del norske spillere har spilt på Sunshine Ladies Tour i Afrika de siste ukene har de resterende kvalifisert gjennom den.

Særlig Dorthea Forbrigd har imponert på solskinns-touren de siste ukene. Hun står med én andreplass og én femteplass i de fire turneringene hun har spilt, og er dermed på niendeplass på sammenlagtlisten.

Forbrigd (-1) klarte da også cutgrensen med god margin, og er på delt 29. plass før finalerunden lørdag. Den spiller også Julie Boysen Hillestad og Madelene Stavnar, som begge kvalifiserte seg til sisterunden.

Turneringen spilles på Modderfontein Golf Club, like nord-øst for bygrensa til Johannesburg. Ifølge Top 100 Golf Courses, som nylig kåret Lofoten Links blant topp-100 i verden, er Modderfontein en lang og krevende parkbane med mye vann. Faktisk er vann i spill på over halvparten av hullene for de norske damene denne uken.

Powered by Labrador CMS