Pga tour//

Tiger trakk seg i comebacket: – Heldigvis var det ikke rygg eller knær

Etter halvannen runde med golf på det jevne måtte Tiger Woods bryte med sykdom under andrerunden i sin egen turnering i Los Angeles.

Tiger Woods avbrøt Genesis Invitational med magetrøbbel etter seks og et halvt hull fredag.
Publisert Sist oppdatert

48-år gamle Woods åpnet sin første offisielle turnering siden Masters-turneringen i fjor med en runde på én over par. Etter et utslag midt i fairway på hull 7 på andrerunden sa det midlertidig stopp for mannen med 82 seiere på PGA-touren.

Frustrasjon i kommentatorbua

Da bildene av Tiger som forlot banen i en golfbil rullet over skjermen, var det to skuffede kommentatorer bak mikrofonene i Discovery-studioet.

– Han må slutte å gi oss forhåpninger, sa Per Haugsrud før han fikk vite at grunnen var en type influensa.

Kort tid etterpå kom nyheten fra PGA-tourens X-konto (tidligere Twitter), hvor det ble klart at årsaken var sykdom.

Dét gjorde kommentatorene lettet.

– Heldigvis var det ikke rygg eller knær, fortsatte Haugsrud, som innså at Tigers mål om én turnering i måneden i 2024 ikke blir umulig allikevel.

Hovland med god start på andrerunden

Viktor Hovland har hatt en, til han å være, trøblete start på 2024. Etter misnøye med egen innsats på Pebble Beach trakk nordmannen seg fra WM Phoenix open forrige uke. 26-åringen prioriterte trening, som ser ut til å ha lønt seg.

I skrivende stund er U.S Amateur-vinneren ferdig med hull 10, og er -3 for dagen. Det holder til en foreløpig delt 18. plass, seks slag bak en Patrick Cantlay i fyr og flamme.

 Turneringen kan du se på Eurosport Golf og Discovery +.

Se ledertavle

Powered by Labrador CMS