Megademodag//

Til helgen kan du teste alle merkene side om side her

Lurer du på hva som passer deg best av Ping og Callaway? Eller Cobra og Titleist? På lørdag kan du sammenligne køllemerkene opp mot hverandre på Fornebu Golf.

18. mars kan du prøve, og ikke minst snakke med, åtte av golfens største utstyrsleverandører.
Publisert

Et sikkert tegn på at golfsesongen nærmer seg er at kølleprodusentene begynner å arrangere demodager. Det er en av hobbygolferens første muligheter til å prøve produsentenes utstyrsnyheter, men som regel arrangerer de individuelle testinger. På Fornebu Golf førstkommende helg får du derimot muligheten til å prøve litt av alt.

Lørdag 18. mars arrangerer simulatorsenteret på Fornebu en «megademodag» hvor Callaway, Ping, Titleist, Cobra, Srixon, Wilson, Taylormade og Mizuno blir representert.

– Jeg har alltid drømt om å ha «alle» produsentene på ett sted på én og samme demodag. For veldig ofte vet ikke hobbygolferen hva han eller hun egentlig trenger, og da er det godt å ha muligheten til å prøve seg frem, sier Thomas Amundsen, daglig leder på Fornebu Golf.

Denne muligheten kommer som følge av et samarbeid mellom Golfshopen, simulatorsenteret og hver enkelt leverandør. I tillegg vil flere andre merker fra golfverdenen være til stede for å dele ut premier og goodies.

På denne dagen kan man prøve litt av alt.

– Dette blir mye mer enn en vanlig demodag. Det vil være konkurranser, loddtrekning og du utfordre et par av Norges proffgolfer, forteller Amundsen.

En av konkurransene er den klassiske «closest to the pin» mot Tina Mazarino. Klarer du å slå henne mon tro?

– Man må forhåndsbooke plass for å teste de forskjellige nyhetene, så det er bare å ta kontakt, utdyper han.

Side om side

Herman Nordvik, Norges-representant for Cobra Puma Golf, gleder seg til å stå side om side med sine «konkurrenter».

– Jeg tror det blir et morsomt arrangement med mye liv og en god mulighet til å sammenligne seg mot de andre leverandørene, sier Nordvik.

Selv gleder han seg til å kjempe litt mot de andre, men for golferne er det gode sjanser til å finne det de selv liker.

– Tanken om å samle alle oss på ett sted slik at forbrukeren kan teste litt av alt er noe jeg liker, utdyper han.

Ping-representanten Marie B. Simonsen deler den oppfatningen.

– Det viktigste er at forbrukeren finner det utstyret som passer han eller henne. Dette er ypperlig mulighet for å gjøre nettopp det, forteller hun.

For egen del gleder hun seg til å møte noen av sine bransjekolleger, og ikke minst introdusere Ping til flere ansikter.

– Ping har veldig lojale kunder som vi er glad i, men det blir gøy å møte nye personer som kanskje ikke har prøvd våre produkter før, sier Simonsen.

NB! Demodagen finner sted på Fornebu Golf lørdag 18. mars fra klokken 10-16.

Powered by Labrador CMS