ANNONSØRINNHOLD //

Titleist fortsetter å dominere på PGA-touren med sin nye TSR-driver

Med Titleist TSR-driveren kan du forvente å slå lengre og rettere, med større presisjon, takket være dens optimaliserte vekting og aerodynamiske design.

Publisert Sist oppdatert

Vi introduserer den nye Titleist TSR-driveren med siste innovasjonen innen golfteknologi, designet for å ta spillet ditt til nye høyder.

Enten du er en erfaren golfspiller eller en nybegynner som ønsker å forbedre ferdighetene dine, er denne driveren perfekt for golfere på alle nivåer. Titleist har vært den mest spilte driveren på PGA-touren siden 2018/19 sesongen – med flest modeller i spill, flest seire – og fortsetter nå sin dominans med den nye TSR driveren.

Unik konstruksjon

Titleist TSR-driveren er designet med avansert teknologi for å levere eksepsjonell hastighet og lengde, samtidig som den opprettholder utmerket presisjon og kontroll.

Det som virkelig skiller Titleist TSR-driveren fra mengden, er dens unike konstruksjon. Køllehodet er laget av en ATI 425-titanlegering, som gir overlegen ytelse og holdbarhet. Dette materialet brukes også innen romindustrien, som viser den høye kvaliteten og innovasjonen i denne driveren.

Med Titleist TSR-driveren kan du forvente å slå lengre og rettere, med større presisjon, takket være dens optimaliserte vekting og aerodynamiske design.

I tillegg kan du finjustere ballbanen din med justerbare loft- og lie-innstillinger for å matche din individuelle spillestil og oppnå de beste resultatene.

Den unike titanlegeringen gir overlegen ytelse og holdbarhet.
Will Zalatoris er én av mange stjerner som spiller med Titleist TSDR-driver.

Test en driver

Om du vil spille med det som de fleste av de beste i verden spiller med, test en Titleist-driver, merket som har dominert PGA-touren de siste fem årene.

Så hvorfor ikke forbedre golfspillet ditt med Titleist TSR-driveren i dag? Enten du spiller for moro skyld eller konkurrerer på profesjonelt nivå, er denne driveren det ultimate verktøyet for å hjelpe deg med å nå ditt fulle potensiale på banen.

TSR-drivere kan prøves hos Titleist sine utvalgte partnere, så ta en tilpasning og opplev forskjellen selv!

Materialet i TSR-driveren brukes også innen romindustrien, og kan ta spillet ditt til nye høyder.
Powered by Labrador CMS