Drømmedag i bergen //

To «hole in one» før frokost: – Tom-Are levde alle golferes drøm lørdag morgen

Tom-Are Greve-Wilhelmsen slo ut på Fana Golfklubb 07:00 lørdag. En drøy time senere hadde han ikke én, men to hole in one på scorekortet.

Tom-Are Greve-Wilhelmsen gjorde det helt store, to ganger, under dagens morgenrunde på Fana.
Publisert Sist oppdatert

Morgenstund har gull i munn sa min mormor alltid. Jeg trodde aldri helt på henne og lukket øynene noen timer til. Én som definitivt ville samtykket er 54 år gamle Greve-Wilhelmsen fra Bergen.

Makkeren hans, Børge Larsen og spillepartnerne Espen Berg og Kim Andre Haga hadde knapt rukket å fjerne søvnen fra øynene før de så Wilhelmsen sende avgårde en perfekt pitching wedge på hull 2.

– Jeg spiller såpass mye på denne banen at jeg ikke trengte å måle avstanden til hullet. Jeg slo en høy draw, og ballen gjorde to små sprett før den trillet stille ned i koppen, sa Wilhelmsen til Norsk Golf etter bragden.

Hans første – og andre

– Jeg har spilt golf siden 1999 og aldri hatt hole in one før. Jeg ble litt sjokkert da den gikk i hullet.

Det ble høylytt jubel og klemmer fra medspillerne.

Det er fort gjort å tro at den prestasjonen ble rundens høydepunkt, men en drøy time senere var det på'n igjen. Omtrent samme avstand, én kølle mer, samme draw, to små hopp og forsiktig over hullkanten.

– Det ble reprise på høylytt jubel og gratulasjoner, men det var kanskje aller mest sjokk og vantro etter nummer to. Resten av runden og spillet ellers var ikke så mye å skrive hjem om. Det gjør ikke så mye, avslutter det siste medlemmet av det som må være en svært eksklusiv klubb, med et stort smil om munnen.

Lørdagens runde ble en Tom-Are Greve-Wilhelmsen aldri kommer til å glemme.

Målløs kamerat

Redaksjonen fikk også en kommentar fra kameraten med orkesterplass til de vanvittige scenene.

- Det er første gang jeg har vært vitne til en hole in one, og det var fantastisk å få oppleve. Han slo et fantastisk slag, og gjentok bedriften rett etterpå. Da ble vi helt målløse, sier kamerat og kameramann, Børge Larsen.

Norsk Golf gratulerer med en fantastisk prestasjon!

Powered by Labrador CMS