Transport med stil

Golfsporten leter etter måter å gjøre golf kulere for å tiltrekke seg nye spillere. Riktig transportmiddel kan være en viktig del av regnestykket. Vi gir deg 10 alternativ.

Publisert

1. Luftputebåt. Udødeliggjort av Bubba Watson og Oakley. Kult transportmiddel men trolig ikke det mest populære alternativet for andre enn den som bruker det.

2. Segway. Kommer det for fullt i Norge? Får vi se Siv og Erna med Segway på en golfbane? Norske golfere som reiser til varmere strøk har sikkert fått med seg at Segway og golf ikke er en ny kombinasjon. Kanskje et bra tips for golfklubber her hjemme å tilby utleie?

3. Ekstra kul golfbil. Denne tilhører NBA spilleren Kyle Lowry. Neonlys er kanskje litt drøyt, men kule felger er alltid riktig.

4. Dobbel golfbil. Det kan være kjedelig å kjøre 2+2. Hvem kjører med hvem? Får du den litt kjipe kompisen som er i dårlig humør i dag? Ingen diskusjon med denne bilen.

5. Batmobil. Bruce Wayne er kul. Han spiller sikkert golf. Og da kjører han garantert denne.

6. Golfscooter. Denne har blitt observert på norske baner. Ikke så uvanlig framkomstmiddel som kan skulle tro.

7. Garia luksus. Gjør som Jimenez og andre stjerner. Når resten av familien spør hvorfor du har en Garia forklarer du hvor genial den er når du skal en liten tur på butikken. Garia kan kjøpes i Norge.

8. GolfBoard. Tidenes hype innen golftransport. Utrolig mye oppmerksomhet på sosiale media og det ser unektelig ut til å bli et kult produkt. I USA kan GolfBoard bli en viktig brikke i moderne golf. Og en uendelig kilde til søksmål, det ser jo også litt farlig ut for amerikanere.

9. Nostalgisk bil. Noe særlig tøffere enn dette er det ikke mulig å gjøre en golfbil. Disse finner du på Goodwood i England.

10. Sko. Føttene dine, trolig tidenes eldste transportmiddel på landjorden, går ikke av moten med det første. Kanskje vil tradisjon seire og være det som trekker nye golfere til sporten. 

Har du noen favoritter på listen? Eller kanskje brukt noen av dem? Bortsett fra skoene da, de har vi god erfaring med selv.

Powered by Labrador CMS