UTSTYRSNYHET//

Her er Titleist-driveren for en tredel av oss

Siste tilskudd i TSR-familien er for spillere med svinghastigheter under 90 mph.

Titleist TSR1
Titleist TSR1 er for spillere med lavere svinghastigheter, og det er ganske mange av oss.
Publisert Sist oppdatert

Titleist har lenge hatt en tradisjon for å henvende seg de beste spillerne. Sånn er det ikke lenger.

Det store markedet av golfspillere befinner seg selvsagt i den andre enden av skalaen. Blant amatører, hobbygolfere og hackere. Med en svinghastighet som ikke er i nærheten av tallene vi ser på tv-skjermen i helgene.

I 2022 toppet Cameron Champ statistikken på PGA Tour med en snitthastighet på 125 mp med driveren. Viktor Hovland var nummer 52 med 117 mph. Og de har naturligvis ikke den samme driveren som du og jeg burde spille med.

Under 90 mph

Når Titleist i dag introduserte siste tilskudd i sin TSR-familie – drivere, fairwaywooder og hybrider med navnet TSR1 – er de bygd for å hjelpe alle med en svinghastigheter under 90 mph.

Ifølge det Acushnet-eide selskapet skal det gjelde en tredel av alle golfspillere i verden.

TSR1 lanseres som resten av familien med fagre løfter om fart, høyde og lengde, uten å ofre verken tilgivenhet, utseende eller følelse. De optimale forholdene skapes med bruk av lettere hode og skaft. Ultralett, faktisk.

En TSR1-driver skal veie cirka 40 gram mindre enn storebror TSR2. Dette oppnås med lettere grep og køllehode, men framfor alt et ultralett Mitsubishi MMT SpeedMesh-skaft på bare 40 gram. I tillegg er tyngdepunktet i køllehodet plassert lavere enn noen gang før i en Titleist-driver.

Resultatet skal være høyere ballbane og ballhastigheter. Og dermed mer lengde.

Titleist TSR1
Med et ultralett skaft skal du enkelt få fart og høyde på ballen.

Wooder og hybrider

Samme teknologi ligger til grunn i TSR1-woodene og -hybridene, og viser at Titleist-ingeniørene har tatt store steg for å tiltrekke seg den største og bredeste målgruppa i markedet. Her er det meste gjort for å få ballen raskt og enkelt i lufta.

Driveren selges i 9, 10, og 12 grader. Og blant fairwaywoodene har du også valget mellom en 7-wood (20 grader) og 9-wood (23-grader) i tillegg til 3W og 5W.

Forhåndsbestillingen starter 2. februar. Tre uker senere skal TSR1 være i butikkene verden over.

PS! Er du usikker på din egen svinghastighet, anbefaler vi at du stikker innom din nærmeste pro, golfbutikk eller simulatorsenter. På en Trackman-simulator vil du kunne lese av nøyaktige tall for både svinghastighet (swing speed) og ballhastighet (ball speed) med de ulike køllene.

Titleist TSR1-serien inneholder også 7-wood, 9-wood og hybrider i ulike grader.
Titleist TSR1-serien inneholder også 7-wood, 9-wood og hybrider i ulike grader.
Powered by Labrador CMS