SPONSET INNHOLD//

Ny Callaway Paradym-driver dominerer på tour

Å vinne på tourene er ikke lett, men å ha det rette utstyret vil definitivt være til hjelp.

Jon Rahm har hatt stor suksess i starten av året med den nye Callaway Paradym-driveren.
Publisert Sist oppdatert

Den nye Paradym-driveren fra Callaway er designet for en helt ny ytelse. En svært tilgivende driver som oppnår lengder du ikke har sett maken til, og med en helt ny konstruksjon som gir fordeler fra tee for alle typer golfere, inkludert de beste av de beste.

Paradym har fått en utrolig start på 2023-touren og har vært med i bagen til seks av ti vinnere i globale turneringer hittil i år. På den nylig spilte Singapore Classic på DP World Tour var Paradym-drivere i spill for alle de tre beste deltakerne, inkludert vinner og Callaway-golfer Ockie Strydom.

Når temaet er nye drivere og egenskaper, ønsker toppspillere som Jon Rahm og Xander Schauffele seg de samme fordelene som den typiske klubbgolferen gjør. Alle vil ha et produkt som gir mer lengde, og som er enda mer tilgivende. For Jon Rahm ble overgangen til den nye Paradym-driveren sømløs, og han elsket følelsen driveren gav ved balltreff fra første stund, samtidig som han økte ballhastigheten med over 6 km/t.

I sin første turnering i 2023, og den aller første med Paradym Triple Diamond-driveren i bagen, vant Rahm Sentry Tournament of Champions før han tok med seg enda en seier i American Express-turneringen.

Paradym-serien fra Callaway blir tilgjengelig i butikker fra 24. februar. Her er alt du trenger å vite om driveren som for øyeblikket dominerer 2023-touren.

Paradym kommer i tre ulike modeller: Standard, X og Triple Diamond

Callaway Paradym-drivere – dette må du vite

Markedets første driver med 360° karbonchassis, der ingeniørene har fjernet titanet for å pushe grensene for vekt og stabilitet til det ytterste. Et 360° karbonchassis bidrar til en omfordeling av vekt for maksimert lengde, slik du aldri før har sett det, med en Triaxial Carbon-krone og en Forged Carbon-såle som er 44 prosent lettere enn et titanhode. Den store vektbesparelsen er fordelt både forover, for å øke ballhastigheten, og bakover på køllehodet for enda større tilgivende effekt.

For å øke ballhastigheten ytterligere gir Callaways markedsledende A.I.-designede Jailbreak-system forbedret stabilitet for større ballhastighet, mens en splitter ny A.I.-flateoptimalisering forbedrer både hastighet, launch og spinn. Den gir også reduksjon av ballbanespredningen ved landing.

Paradym er den første driveren som benytter Callaways markedsledende Face Cup-teknologi. Facecupen i karbon er kombinert med en kraftfull, smidd driverflate i titan, en kombinasjon som gir høyere energioverføring til ballen enn en standard driverflate gjør.

Paradym Driver-familien består av tre unike modeller:

Paradym Standard

Modellen tilbyr en redefinert form med stor grad av tilgivenhet og justerbar vektfordeling. Den er utviklet for spillere på alle ferdighetsnivåer og gir en karakteristisk høy launch og lite spinn i tillegg til en nøytral ballbane. Vår beste kombinasjon av lengde, tilgivenhet og tilpasningsevne.

Paradym X

Modellen er bygget for høy launch, med stor grad av tilgivenhet, sammen med en generøst strukket profil ved adressering av ballen. Denne modellen passer best for golfere som ønsker en ekstremt tilgivende driver med en ørliten draw-tendens.

Paradym Triple Diamond

Modellen er kompakt, kun 450cc, designet for bedre spillere som ønsker å jobbe med ballen. Denne modellen gir minst spinn og lavest launch, med en nøytral ballbane.

Mer informasjon om den nye Callaway Paradym Driver-serien finner du her:

eu.callawaygolf.com

Powered by Labrador CMS