TITLEIST TSR //

Som tvillinger, men bare én av dem vil passe for deg

De to nye Titleist-hybridene henvender seg to ulike spillertyper.

TSR 2 og TSR 3 er de to nye hybridene til Titleist.
TSR 2 og TSR 3 er de to nye hybridene til Titleist.
Publisert Sist oppdatert

De store utstyrsleverandørene pøser på med nyheter nå.

Mandag sendte Titleist ut pressemeldingen om de siste tilskuddene i TSR-serien. Og det Acushnet-eide selskapet følger en kjent oppskrift når de slipper to hybrider som ved første øyekast ser ut som tvillinger, men som i virkeligheten retter seg mot målgrupper med ulike ferdighetsnivåer og svinger.

Ulike svinger

Kort fortalt er det som følger:

TSR2 er for deg som søker mer tilgivenhet i et større hode, og som foretrekker å «sveipe» ballen avgårde med hybriden, omtrent som du ville gjort med en treer- eller femmerwood.

TSR3 er mer kompakt, og snakker til spillere som liker å forme slagene samt har en sving som er mer lik den man har med jernene, altså en brattere angrepsvinkel ned på ballen.

Begge modellene kommer i 18, 21 og 24 grader. Forhåndssalget starter 2. februar, og fra 23. februar rulles de ut i butikkene verden over.

Samtidig bærer TSR 2 og TSR3 flere likheter, som at begge oppfordrer til en nøytral ballbane, uten draw-hjelpen (venstreskru for høyrehendte) som de bedre spillerne ofte misliker ved hybrider.

Populær på touren

Som du sikkert har lest deg til allerede, er det TSR3 som henvender seg til de lavere handicap-kategoriene mens TSR2 er for den store massen av spillere som trenger og søker hjelp fra utstyret de spiller med.

Av denne grunn har TSR2 et noe lengre køllehode enn TSR3 og tyngdepunktet er plassert noe lavere. Resultatet er mer tilgivenhet ved treff utenfor senter og en naturlig høyere ballbane. Men muligheten til å forme slagene er noe mindre.

– Et lengre køllehode gjør spillet enklere for de fleste, men vi ønsket ikke å lage TSR3 på samme måte fordi det mer kompakte hodet er veldig populært blant tour-spillerne, forklarer produktsjef Tom Bennett i Titleist.

Av samme årsak er det også mindre offset og lavere ballbane på TSR3 enn TSR2, også i tråd med hva de beste ønsker seg. Justeringsmulighetene er videreutviklet fra tidligere modeller, og Titleist skal også ha sørget for mindre friksjon mot underlaget.

Powered by Labrador CMS