KoRn Ferry TOUR//

Ventura jager topplassering

Kristoffer Ventura leverte nok en solid runde i Knoxville, og er kun fire slag bak ledende Alejandro Tosti fra Argentina.

Ventura avsluttet godt og henger fortsatt med i toppen i Knoxville.
Publisert Sist oppdatert

Korn Ferry-touren har forflyttet seg til Knoxville i Tennessee hvor konkurransen om PGA-kort fortsetter for alle håpefulle.

Én av dem er norske Kristoffer Ventura som åpnet turneringen på svært godt vis torsdag. Med to bogeyer, fire birdier og én eagle på scorekortet brukte han bare 66 slag på den første runden på Holston Hills Contry Club.

Under andrerunden fredag gikk det hakket roligere for seg, men nordmannen leverte allikevel en godkjent -2-runde etter tre birdier, én bogey og 14 par. Ventura ligger -6 før de to avsluttende rundene.

Det gir delt 10. plass, fire slag bak argentineren Nelson Ledesma og Alejandro Tosti som leder an.

Dette er Venturas tiende turnering på Korn Ferry i år. Hans beste resultat kom i Colombia i februar da han endte på delt 7. plass. Han holder 76. plassen på sammenlagtlisten hvor de 30 beste får PGA-kort etter endt sesong.

Hole in one

José de Jesús Maria fra Mexico vartet opp med en lekkerbisken av et golfslag fredag kveld, da han kun trengte ett slag på det 180 meter lange 11. hullet. Om han fikk hjelp fra oven eller ei, er ikke avklart. Meksikaneren klatret hele 60 plasser fredag, og er klar for helgespill.