SENTRY TOURNAMENT OF CHAMPIONS //

Viktor dropper turnering – drar hjem for å trene

Spillet sitter ikke som det skal på Hawaii. Vil prioritere trening hjemme i Oklahoma.

Caddie Shay Knight (t.v.) og Viktor Hovland i World Wide Technology Championship i Mayakoba i november.
Caddie Shay Knight (t.v.) og Viktor Hovland i World Wide Technology Championship i Mayakoba i november.
Publisert Sist oppdatert

Etter en ustabil uke i Sentry Tournament of Champions på Hawaii, har Viktor Hovland bestemt seg for å stå over neste ukes Sony Open. Han vil heller hjem til Oklahoma for å få bedre kontroll på spillet sitt.

Det bekrefter caddie Shay Knight ovenfor Eurosport/Discovery.

– Vi blir ikke igjen på Hawaii for å spille Sony Open. Det føles ikke riktig å gjøre nå. Viktor ønsker å dra hjem til Oklahoma for å prioritere trening de neste ukene, sier Knight til Discovery.

Etter tre runder i Sentry er 25-åringen nede på delt 25. plass. Nordmannen var mer stabil enn forrykende på den tredje runden natt til søndag norsk tid. Tre under par holdt ikke til å klatre på ledertavlen.

Kompisen Collin Morikawa leder når turneringen på Hawaii ganske overlegent, 24 slag under par (!). Dermed er amerikaneren seks slag foran trioen Matt Fitzpatrick, Scottie Scheffler og J.J. Spaun. Og hele 14 slag foran Viktor Hovland på -10.

Et lyspunkt for nordmannen er at han på tredjerunden var mer stabil fra tee igjen.

Natt til søndag traff han 9 av 18 fairwayer og 15 av 18 greener, men i motsetning til førsterunden så var putteren ikke like het.

Nordmannen tjente 1,84 slag på feltet fra tee til green, men tapte hele 2,92 på greenene.

Viktor Hovland er nå avhengig av en superrunde natt til mandag for å bli topp-10 på Hawaii. Han er fem slag bak de ti beste før de siste 18 hullene. Hans neste turnering blir Farmers Insurance Open 25.-28. januar.

Powered by Labrador CMS