Woods returnerer til Pebble

Mandag bekreftet Tiger Woods at han slår i gang sin PGA Tour-sesong i Pebble Beach National Pro-Am 9. februar.

Dette blir første gang på ti år at Tiger stiller til start i turneringen.

– Jeg gleder meg til å begynne PGA Tour-sesongen i AT&T Pebble Beach National Pro-Am. AT&T er en viktig partner til min stiftelse, og jeg ser frem til å spille denne turneringen. Jeg har ikke spilt der på en stund, men jeg har mange gode minner derfra.  Det blir gøy å komme tilbake, heter det i en pressemelding fra hovedpersonen selv.

De beste minnene kommer fra 2000, da han vant to ganger på den ikoniske kyst-banen i California. Da lå han fem slag bak Matt Gogel før siste runde, men endte til slutt med å vinne konkurransen. Fire måneder senere ble han U.S. Open-mester der med en rekordmargin på 15 slag.

– Det har alltid vært en av mine favorittbaner. Det er kanskje det vakreste stedet på kloden.

To store endringer har blitt gjort i AT&T-turneringen siden Tiger sist deltok i 2002. Feltet har blitt redusert fra 180 proer og amatører til 156. I tillegg har Shore Course på Monterey Peninsula Country Club erstattet Poppy Hills som en av de totalt tre banene de skal konkurrere på i løpet av de fire dagene. De to andre banene er Spyglass Hill og så klart Pebble Beach.

Før Tiger reiser til Pebble blir hans første turnering i år Abu Dhabi HSBC Golf Championship på Europatouren i Dubai 26.-29. januar.

Tror du han følger opp seieren fra Chevron i desember med nok en tittel?

(Kilde: tigerwoods.com)