GARMIN Norgescup//

Wright gjorde alt rett på Norsjø - vant årets andre norgescup

Årets andre Garmin norgescup ble spilt på Norsjø golfpark denne helgen.

Henriette Stranda og Kevin André Wright seiret i årets andre Garmin norgescup, spilt på Norsjø GK.
Henriette Stranda og Kevin André Wright seiret i årets andre Garmin norgescup, spilt på Norsjø GK.
Publisert Sist oppdatert

84 golfere, fordelt på 62 i herreklassen og 22 i kvinneklassen, stilte til start i årets andre Garmin norgescup som ble spilt på Ulefoss i Telemark denne helgen.

Wright gjorde alt rett

I herreklassen endte det med suveren seier til Kevin André Wright (Drammen GK), som like så godt leverte tre kliss like scorekort, i alle fall om man ser på sluttscoren.

Tre 68-runder på rad, ga en samlet scoret på imponerende -12. Avstanden ned til andreplasserte Alexander Settemsdal (Nøtterøy GK) var på tre slag. Bak disse to var det et aldri så lite hav til resten. Tredjeplasserte Daniel Barth Aas (Kjekstad GK) noterte en sluttscore på +1.

Avgjort i omspill

Mest drama ble det i jenteklassen, der Henriette Stranda (Oppegård GK) og Rikke Nordvik måtte ut i omspill etter at begge to noterte seg for en totalscore på +13. Der kastet ikke Stranda bort tiden, og Oppegård-spilleren avgjorde allerede på første hull.

Det var jevnt i kvinneklassen, og det var ikke mer enn to slag som skilte de fire beste. Svenske Matilda Cederholm (Barsebäck GK) endte på tredjeplass.

Ledertavle herrer

Ledertavle kvinner

Powered by Labrador CMS