LPGA-TOUREN//

Borge misset cuten – ingen spill i sesongfinalen

Celine Borge misset cuten i den siste ordinære LPGA-turneringen for sesongen. En svak førsterunde ødela for nordmannen, som ikke blir å se i den gjeve sesongfinalen.

Celine Borge klarte ikke cuten i Florida i helgen. Foto: Stuart Franklin / Getty Images)
Celine Borge klarte ikke cuten i Florida i helgen. Foto: Stuart Franklin / Getty Images)
Publisert

Borge leverte varene på fredagens andrerunde i The Annika Driven i Florida og gikk to slag under par, men en førsterunde som inneholdt hele tre dobbelbogeyer gjorde at det ble for vanskelig å klare cuten.

Tønsberg-jenta var til slutt fem slag unna å klare cuten. Dermed ble det ingen inngangsbillett i tour-finalen CME Group Tour Championship.

Hun lå på 58. plass før turneringen denne helgen og trengte en god plassering for å være med i den gjeve sesongfinalen, men en førsterunde på 76 ødela sjansene for helgespill.

Pengepremien i CME Group Tour Championship er på hele syv millioner dollar. Til sammenligning er premiepotten denne helgen på tre millioner dollar.

Men fortvil ikke – Borge blir fortsatt å se på LPGA-touren neste sesong. Det var klart allerede før helgens turnering, etter en meget sterk debutsesong på den største touren. 

Powered by Labrador CMS