verdensstjernene til europa//

Denne uken varmer verdens beste golfspillere opp til The Open

The Open går av stabelen i neste uke. Før den tid strømmer Hovland og resten av verdensstjernene til North Berwick i Skottland, og Genesis Scottish Open.

Viktor Hovland, her fra Travelers Championship, tar med seg verdensstjernene over dammen og til det europeiske kontinentet denne uken.
Publisert

Mange av oss er i gang med en etterlengtet sommerferie – for verdensstjernenes del har forberedelsene startet til årets siste majorturnering. Feltet i årets Genesis Scottish Open er mildt sagt stjernespekket.

Navn som Rory McIlroy, Scottie Scheffler, Rickie Fowler, Jordan Spieth, Justin Thomas og fjorårsvinner Xander Schauffele skal omstille seg til Storbritannias linksbaner denne uken. Vår egen Viktor Hovland har vært i Norge i et par uker, og spilte Wright Invitational før avreisen til Skottland.

Kameratene Jordan Spieth, Justin Thomas og Rickie Fowler hadde med seg sine bedre halvdeler til tennisårets høydepunkt, Wimbledon, i helgen som var.

Obligatorisk for Ryder Cup-deltakelse

Samtidig som Hovland får forberedt seg på årets viktigste europeiske turnering, huker det av for én av tre turneringer han må spille på DP World Tour for å kunne velges til Ryder Cup-laget. Europeerne skal hevne tapet fra to år siden, på Marco Simone Golf & Country Club, noen uker etter at PGA Tour-sesongen avsluttes.

The Open-turneringen kommer vi nærmere tilbake til, men spilles på samme bane hvor Rory McIlroy vant sin hittil eneste major på europeisk jord – Royal Liverpool Golf Club. For mange av stjernene blir det siste turnering før sluttspillet på PGA-touren går av stabelen den 10. august i Memphis.

Powered by Labrador CMS