MIKLAGARD REDDES//

Golf-Norge gratulerer de nye eierne: – Bra jobba!

Onsdag kveld ble det klart at Miklagard reddes. Nå strømmer gratulasjonene inn.

Nyheten om at Miklagard reddes mottas med stor positivitet på Norsk Golfs Facebook-side.
Publisert Sist oppdatert

Onsdag kveld bekreftet golfinvestor Arild André Karlsen at han med god hjelp av tidligere daglig leder Tore Waagø – og sammen med «en mindre gruppering» – har fått akseptert sitt bud om å overta golfbanen, klubbhuset, driving rangen og tilhørende golffasiliteter på konkursammede Miklagard. 

Underveis i en lang og krevende prosess for å komme til enighet med konkursboet, har Karlsen & co mottatt oppmuntrende meldinger fra hele Golf-Norge. 

Nå strømmer gratulasjonene inn etter at gladnyheten ble kjent onsdag kveld.

– Lykke til! 

Blant gratulantene på Norsk Golfs Facebook-side er både golfklubber, tidligere medlemmer og banedesignere.

«Godt å ha dere på banen igjen,» skriver Tyrifjord Golfklubb og får følge av flere.

«Gratulerer! Dette var gode nyheter! Lykke til fra oss!» melder Asker Golfklubb, der nyansatt daglig leder Tone Malm Meinich Hvam, tilbake i golfbransjen, også har lagt inn en personlig hilsen.

«For en lettelse for mange 100 og alle oss som digger banen. Well done og lykke til med oppstart,» kommenterer Asker-lederen og overøser de nye eierne med hjerte-emojis.

«Nydelig!» skriver Bjaavann-leder Nils O. Plathe. «Fantastisk!» sier Fana-pro Donovan Goosen.

Lundin applauderer

Også den svenske banedesigneren Christian Lundin, som har et felles byggeprosjekt med Arild André Karlsen på storsatsingen Crownwood i Sverige, og som tidligere har bidratt til re-design av Miklagard, applauderer løsningen på Kløfta.

– Vi har skjønt de siste månedene hvilken posisjon Miklagard har i Golf-Norge, og det er selvfølgelig svært gledelig og oppmuntrende, sa Arild André Karlsen til Norsk Golf da gladnyheten ble bekreftet onsdag.

Også tidligere medlemmer av den konkursrammede klubben gleder seg stort over at det nå blir spill som normalt fra våren 2024.

«Jeg er klar for en ny sesong!» kommenterer Asle Kjønnerød og legger ved et bilde av seg selv i kortermet piké-skjorte og caps i sommerlige omgivelser.

Asle Kjønnerød er klar for golf i 2024.
Powered by Labrador CMS