Viktor Hovland//

Hovland klatret etter superrunde

Viktor Hovland klatret fra 28.-plass til 10.-plass etter en gnistrende andrerunde i storturneringen Travelers championship.

Viktor Hovland ligger på 10.-plass etter halvspilt turnering.
Publisert Sist oppdatert

På en dag med mange lave scorer, klatret Viktor Hovland atten plasser på resultatlisten etter en runde på 65 slag (-5). Avstanden til lederen etter første dag, amerikanske Denny McCarthy, som leverte en heftig 60-runde på torsdag, økte med ett slag. Avstanden mellom de to kamphanene fra the Memorial tournament, er dermed sju slag.

– Jeg er selvfølgelig fornøyd med scoren i dag. Jeg føler ikke at jeg spilte sånn kjempebra, og misset på feil side av pinnene. Men jeg gjorde en del bra up & downs for å holde runden i live, og så slo jeg noen bra slag her og der som jeg klarte å gjøre birdier på. Så ja, det var en fin runde, sier Hovland i et intervju vist på Eurosport.

Amerikaneren Keegan Bradley deler nå førsteplassen (-15) med landsmannen, etter å ha levert en av dagens beste runder på 63 slag. Chez Reavie (USA) sitter på tredje, to slag bak.

Det er klart for mer Rory McIlroy og Viktor Hovland også på lørdag. Det blir tredje runde på rad at duoen spiller sammen.

Hovland ligger likt med Rory McIlroy, som virkelig slo tilbake etter en trang start på turneringen (avanserte 36 plasser). Og nordirens scorekort hadde sett enda bedre ut hadde det ikke vært for dobbelbogey på det nest siste hullet (et par 3-hull). Frem til da hadde McIlroy levert prikkfri golf med åtte birdier og ni par.

Heldigvis vil mange golfinteresserte nordmenn kanskje si, for McIlroys to tapte slag på nest siste hull betyr at Hovland og McIlroy spiller sammen også på lørdag (for tredje dag på rad).

Duoen slår ut klokken 18.16 (norsk tid) sammen med koreanske Sungjae Im.

Ledertavle

Powered by Labrador CMS