pga tour//

Ingen Hovland-søndag på Bay Hill: – Frustrerende

I knæsj rosa bukser leverte Viktor Hovland (26) et fargerikt scorekort på sisterunden av Arnold Palmer Invitational i Florida.

Viktor Hovland er ferdig med en forglemmelig uke, og har kort tid på å finne formen før Players Championship neste uke.
Publisert Sist oppdatert

Etter en tredjerunde Per Haugsrud anbefalte å sette store svarte streker over, var det ikke mye som tydet på at golfpublikummet i Orlando skulle bli servert en av Hovlands klassiske søndager. 

Det fikk de heller ikke. Nordmannen var nesten helt sist i feltet både fra tee og rundt greenene søndag. Samtidig traff han kun åtte av 18 greener, og da blir Bay Hill et tøft sted å være.

Kun syv par på scorekortet

Den første bogeyen kom allerede på hull 2, da Hovland slo utslaget over green på par 3-hullet. FedEx Cup-vinneren kom seg under par etter birdier på par 5-hullene 4 og 6, men med en ny bogey på hull 7 rykket han tilbake til start. 

Den tidligere Oklahoma State-eleven rundet av sine første ni med birdie på 8 og en ny bogey på hull 9.

På sine fire første hull på turneringens siste nihullssløyfe gjorde Oslo-gutten tre bogeyer, som fjernet alle håp om en topplassering. Derfra og ut gikk 26-åringen på par. +3 for dagen og en foreløpig delt 38. plass.

Det var ingen fornøyd Hovland som møtte Discovery etter runden.

– Det er jo en frustrerende uke da. Jeg klarer å hakke meg rundt de to første dagene, men spillet er ikke godt nok. Da blir det tøft ute på en av de vanskeligste banene vi spiller i år, oppsummerte Ekeberg-gutten.

 Turneringen pågår fortsatt, og i skrivende stund leder verdensener Scottie Scheffler med fire slag ned til Wyndham Clark.

Avslutningen ser du på Discovery + og Eurosport.

Se ledertavle

Saken oppdateres.

Powered by Labrador CMS