WRIGHT INVITATIONAL//

Nå kan du melde på lag til Hovland-festen i Kragerø

Påmeldingen til Wright Invitational er åpen fram til 1. februar. Fire dager seneres trekkes det.

Hvert lag i Wright Invitational består av tre spillere. Bildet er fra fjorårets turnering på Miklagard GK.
Hvert lag i Wright Invitational består av tre spillere. Bildet er fra fjorårets turnering på Miklagard GK.
Publisert

– Vi har nå åpnet påmelding for lag, og påmeldingen vil være åpen fram til 1. februar, bekrefter Kevin André Wright, Hovland-kompis og initiativtaker bak Wright Invitational.

Den 6. juli er det klart for golffest på Stabbestad. Da kommer Viktor Hovland til sommeridyllen Kragerø Resort for den tredje utgaven av veldedighetsturneringen.

– Vi vet at interessen er stor. Hvert år renner henvendelsene inn når påmeldingen åpner. Og den 5. februar vil vi trekke de lagene som får delta på årets utgave, informerer Wright.

Tre spillere på laget

Prisen per lag er kr 15 000,- og hvert lag består av tre spillere. I pakkeprisen inngår overnatting for laget på Kragerø Resort samt deltagelse for ett lag i turneringen, der golf, mat og drikke på banen er inkludert. 

I tillegg får laget delta på bankettmiddagen etter runden samt afterparty på klubben etter middagen. Arrangøren deler også ut goodiebags med caps, polo og diverse annet.

– Dette er en unik mulighet å spille i samme turnering som Viktor og en rekke kjendiser. Vi håper selvfølgelig på mange påmeldte lag i år også, sier Wright.

I løpet av to inntektsbringende år har Wright Invitational samlet inn hele 2,6 millioner kroner til Stiftelsen Organdonasjon. Og turneringslederens hjerte banker for å samle inn mer.

Håper på 1,5 millioner

 – Jeg håpet på 200.000 kroner da vi dro i gang på Vestfold GK for to år siden, men vi fikk inn mye mer. Responsen har vært helt utrolig. Og derfor har vi satt oss et mål om å samle inn 1,5 millioner denne gangen, forteller han. 

I tillegg til ledestjernen Viktor Hovland og caddie Shay Knight har blant annet Kygo, Kristoffer Ventura, fotballspilleren Sander Berge, programlederne Jon Almaas og Nikolay Ramm samt influenserne Amalie Snøløs og GucciGaute bekreftet sin ankomst. 

Det samme har blant andre golfekspert Marius Thorp, Eurosport-kollega Carsten Skjelbreid, John Arne Riise, John Carew, Thomas «Fingern» Gullestad og Rasmus Wold. 

Har du lyst til å melde på lag? Send påmelding med navn, handicap og medlemsnummer til Wrightinvitational@hotmail.com (NB! Alle på laget må maksimalt ha et handicap på 20).Powered by Labrador CMS