STILLING LEDIG//

Nå kan du søke en av Golf-Norges mest attraktive jobber

Oslo Golfklubb har startet jakten på ny daglig leder. 

Oslo GK er én av landets eldste, flotteste og største golfklubber. Etter 32 med Niels Vik som daglig leder søker de nå hans etterfølger.
Oslo GK er én av landets eldste, flotteste og største golfklubber. Etter 32 med Niels Vik som daglig leder søker de nå hans etterfølger.
Publisert Sist oppdatert

«Vil du være med å utvikle Norges største og eldste golfklubb?»

Slik starter stillingsutlysningen som Oslo Golfklubb nå har lagt ut på Finn.no og egne hjemmesider. Og selv om enkelte nok vil bestride den første påstanden i spørsmålet, er det liten tvil om at jobben de tilbyr er en av Golf-Norges viktigste og mest attraktive.

Oslo GK har vært norsk golfs flaggskip gjennom snart 100 år, og søker nå etter en ny daglig leder som kan «løfte klubben inn i fremtiden og bygge videre på det solide grunnlaget som er lagt gjennom generasjoner.»

Tar over etter Vik

Tidligere i høst ble det kjent at Niels Vik, klubbens trofaste leder gjennom 32 år, går over i en annen stilling i klubben. 

Derfor ser Oslo GK etter en «erfaren og inspirerende leder» som sammen med over 30 hel- og deltidsansatte skal forvalte og videreutvikle det unike anlegget på Bogstad – og sørge for at Oslo GK «fortsetter å være den mest attraktive golfklubben i Norge.»

Oslo GK vet hva de ser etter:

«Vår nye daglige leder er flink med mennesker, strategisk anlagt, samfunnsengasjert med glødende interesse for idrett eller lignende frivillig virksomhet og har utviklet kommersielle virksomheter med gode resultater. Du er initiativrik og evner å omsette strategi, mål og planverk til operative tiltak,» står det å lese i stillingsutlysningen.

 Som daglig leder i Oslo GK er du øverste leder for golfklubbens administrative, faglige og sportslige funksjoner. Du vil lede et av landets fremste kompetansemiljø innen golf og du vil komme til en kultur preget av kvalitet, høye ambisjoner og respekt for tradisjoner og hverandre. 

Hva kreves i jobben?

Søknadsfristen er satt til 7. januar. Og i tillegg til det som allerede er nevnt, lister Oslo GK opp fem punkter som kandidatene til lederjobben bør ha:

  • Relevant høyere utdanning, men erfaring (økonomi, administrasjon, salg, idrett m.v) kan kompensere for utdanning. Erfaring med å jobbe selvstendig og strukturert, samt ha et strategisk blikk og operativ handlekraft. Du bør drives og motiveres av å skape gode resultater sammen med andre. 
  • Gode administrative og organisatoriske egenskaper.
  • Stor arbeidskapasitet og evne til å jobbe selvstendig og operativt.
  • Erfaring fra stilling hvor intern og ekstern kommunikasjon er en sentral del av virksomheten. 
  • Kompetanse rundt sponsorater og partnerskap, samt salg av disse til selskaper i Norge 

OSLO GOLFKLUBB

Oslo Golfklubb ble stiftet 13. juni 1924 og er landets eldste aktive golfklubb. Banen ble sist ombygget og totalrenovert for over 60 millioner i 2007-09. Nytt og moderne klubbhus på 2000 m2 sto ferdig våren 2020. Klubben har gjennom alle år bidratt til å få frem gode golfspillere, med Suzann Pettersen, Vibeke Stensrud, Henrik Bjørnstad og Kristoffer Ventura som de aller ypperste. Og  har i dag landets største junioravdeling med stor bredde og rundt 250 barn i trening gjennom hele året.Klubben har over 2300 medlemmer hvorav ca. 1700 aktive. Årlig omsetning er 50 millioner. 

Powered by Labrador CMS