– Alle skal få være den de ønsker å være!

Primus motor Leif Eggen og 20 kompiser lyste nylig opp Stjørdal Golfklubb i det han omtaler som Norges første «pride-golfturnering». Nå drømmer han om at arrangementet skal bli landsdekkende.

Publisert

Menn ikledd pastellfarger og sjokkrosa er forsåvidt ikke noe oppsiktsvekkende syn i golf, men det var umulig ikke å legge merke til Eggen og co. da de i helgen var samlet for å spille «Pride Golf Challenge» på Stjørdal Golfklubb.

– Mildt sagt var det veldig god stemning underveis, og til og med mye god golf. Mange som møtte oss underveis, fikk seg en god latter av både tiltak og initiativ. Det blir nok flere neste gang, sier Eggen til Trønderavisa.

(Artikkelen fortsetter under)

– Alle skal få ha frihet til å leve sitt liv og være glad i den man vil. Det er en viktig sak, og samtidig sprer vi både lys og farger og masse latter i en litt traurig koronaperiode, sier Eggen om arrangementet som ble sponset med flotte premier fra det lokale næringslivet.

Nå har han allerede rettet blikket mot fremtidige utgaver av turneringen. 

– Jeg håper å få til dette sammen med Trøndergolf og Kevin Ingebrigtsen, som er en ildsjel i den organisasjonen. Målet er at det blir «Trønderpride Open» på alle golfbaner i Trøndelag, og på sikt alle baner i Norge. Uanset så vil jeg arrangere dette neste år på Stjørdal Golfbane. Da blir det åpent for alle.

Les også: Starter ny golfportal for trøndere: – Nå er jeg helt bitt av basillen

Powered by Labrador CMS