Skadet Tiger på sidelinjen frem til The Open

Tiger Woods sin vonde albue gjør at han må stå over turneringen han vant i fjor, AT&T National for å bli frisk i tide til The Open neste måned.

Publisert

Woods skrev i en pressemelding på sin egen hjemmeside onsdag at hans vonde venstre albue vil hindre ham i å forsvare tittelen på AT&T National på Congressional neste uke, og ikke vil konkurrere igjen før The Open neste måned på Muirfield i Skottland.

Dette er det sjette strake året en skade har hindret Woods i å enten spille en turnering eller å fullføre en.

Denne gang er det en strekk i venstre albue som er problemet. Problemet ble først synlig etter at Woods slo seg ut av den tykke roughen allerede på åpningshullet i den første runden av US Open på Merion forrige uke. Han gikk resten av turneringen tydelig plaget av albuen, men fortalte reporterne etter andrerunden på Merion at han har slitt med den helt siden seieren i The Players Championship i mai.

– Jeg ble undersøkt etter at jeg returnerte fra U.S. Open, og legene har fastslått at jeg har strukket min venstre albue. De har rådet meg til å ta noen uker fri, hvile og få behandling. Jeg kommer til å være klar til British Open, og jeg ser frem til å spille Muirfield, skriver Woods i pressemeldingen, og fortsetter:

– AT&T betyr mye for både meg og min stiftelse Tiger Woods Foundation. Det er spesielt vanskelig å ikke kunne forsvare min egen turnering. Det kommer til å bli en fantastisk turnering, og jeg ser frem til å være der for å vise min støtte.

British Open spilles fra 18-21 juli. Sist gang Woods spilte der var under The Open i 2002. I kald vind og kraftig regn åpnet Tiger med en 81-runde, som fortsatt er hans høyeste runde som profesjonell.

Powered by Labrador CMS