To norske greide cuten i irsk uvær: – Blir utfordret på måter de ikke er vant til

Denne uka representerer fire norske jenter Team Norway i Flogas Women and Girls' Amateur Open i Irland.

Publisert

Turneringen med 96 deltagere konkurrerer spilles på linksbanen County Louth Golf Club, i Irland, der spillerne konkurrerer om trofeet som kalles Garvey-Reddan.

– På første dag bød Irland på regn nesten på hele runden, men banen er virkelig i bra stand, og spillerne blir utfordret på måter de ikke er vant til, og det kommer klart frem at tilfeldigheter spiller en rolle, skriver Team Norway på facebook.

Best av de norske

Vinnerne kåres etter tre runder, og etter to runder er det Vilde Marie Nystrøm (Stavanger gk) som ligger best av av de norske på delt 19.-plass. Det var spesielt på lørdagens runde at Nystrøm imponerte stort. Runden på 72 slag (-2) var sju bedre enn fredagens runde, og var blant de beste i hele feltet.

To slag bak Nystrøm følger Sofie Bindner Engeseth (Bærum gk) som var best av de norske etter første dag (77 slag). En annenrunde to over par, gjør at bærumsjenta ligger på delt 27.-plass før siste dag. Pia Eide (Stavanger gk) ligger på delt 55.-plass, mens Beatrice Riisnes (Bærum gk) følger to slag bak, på 67.-plass.

Cut

Etter lørdagens runde trekkes cut-grensen ved de femti beste, og det er kun Nystrøm og Engeseth som får spille på søndag av de norske. Skotske Lorna McClymont leder turneringen (-5) etter to runder. Avstanden ned til Nystrøm, er åtte slag.

Det er ikke bare turnerings- og konkurranseaspektet som er viktig denne helga for de norske spillerne.

– Etter runden er det trening. Den består av en miks av basistrening for hver spiller, i tillegg til at vi jobber med noe spesifikt fra dagens runde, skriver trenerapparatet, som består av Emilie Kvamme og Carl Gustavsson, på facebook.

Leaderboard

Powered by Labrador CMS