Lofoten Links i eksklusiv kåring

Stadig flere får øynene opp for Lofoten Links. Nå har den spektakulære banen på Gimsøya havnet på listen til Golfworld over verdens 100 beste.

Publisert

Det er ikke akkurat noe dårlig selskap de er i. Golfworld kårer de hundre beste banene du kan spille – altså er private klubber som er utilgjengelige for oss dødelige ikke med på listen. Men selv om Augusta og Pine Valley ikke er med i kåringen, er det nok av spektakulære baner rundt om i verden.

Og på 96. plass kommer altså Lofoten Links.

Eneste skandinaviske 

I juryens begrunnelse står det: «Denne Topp 100-kåringen er full av trollbindende natur, men dette er muligens den beste – så bra er den.
Bygget på links-land, liggende i sjøkanten som faktisk er i polarsirkelen, ser den helt sensasjonell ut. Men banen har også nok beundringsverdige, tekniske hull til at den hører hjemme i dette selskapet.»

Magasinet anbefaler også leserne å spille Miklagard og Oslo Golfklubb om man tar turen til Norge. 

Lofoten Links er den eneste skandinaviske banen på listen som toppes av Royal County Down, St. Andrews Old Course og Royal Melbourne. 

Magasinet kommer ut i Storbritannia i dag, Lofoten har lagt ut magasinet på sine egne hjemmesider, du kan lese kåringen her.

Powered by Labrador CMS