NY DAGLIG LEDER//

Her er den nye daglige lederen i Oslo Golfklubb 

Bjørn Halvard Knappskog går fra pellets til golf og blir daglig leder i Norges eldste golfklubb.

Bjørn Halvard Knappskog
Bjørn Halvard Knappskog (innfelt) overtar for Niels Vik og tiltrer stillingen 1. august.
Publisert

Det melder klubben selv i en pressemelding fredag ettermiddag.

Bjørn Halvard Knappskog starter i sin nye jobb 1. august og overtar da kontoret til Niels Vik, som forlater toppjobben etter hele 32 år som daglig leder i Oslo GK.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben i Oslo Golfklubb og sammen med teamet utvikle klubben videre, samtidig som vi tar vare på klubbens 100 års historie, sier Knappskog.

– Veldig fornøyde

Jubileumsåret i Norges eldste golfklubb skal markeres ettertrykkelig med en lang rekke arrangementer gjennom sommeren – og ender med en stor folkefest for hele Golf-Norge når de nybakte klubbmesterne fra landets 172 golfklubber inviteres til finalespill på Bogstad for å kåre «Klubbenes mester».

– Vi er veldig fornøyde med å ha ansatt Bjørn som daglig leder, sier styreleder Christopher Raanaas.

– Med han styrker vi laget med ny kompetanse, energi og kreativitet. Sammen med Niels Vik som fortsetter i en viktig rolle som medlemsansvarlig sikrer vi kontinuitet samtidig som vi ruster oss for å løfte klubben videre.

Verdensmester i monopol

Som ny daglig leder i Oslo GK får Knappskog ansvaret for å forvalte og videreutvikle golfanlegget og klubben på Bogstad sammen med klubbens cirka 30 hel- og deltidsansatte.

Bjørn Halvard Knappskog har en allsidig bakgrunn. Han kommer fra jobben som CEO i familiebedriften Arbaflame AS, som har gjort det skarpt med pellets. Han har en master fra Norges Handelshøyskole, 7 i handicap og er lidenskapelig opptatt av golf. 

Funfact: Knappskog er i tillegg verdensmester i brettspillet Monopol. Som 19-åring vant Asker-gutten monopol-VM i Las Vegas og en vinnersjekk på 20 000 dollar.

LES OGSÅ//

Powered by Labrador CMS