Schauffele og Callaway – en vinnende kombinasjon

Xander Schauffele kommer til FedExCup-sluttspillet i Memphis i sin beste form – med tre nylige seire og sine faste følgesvenner i bagen.

Publisert

Xander Schauffele har vært heit de siste ukene.

Amerikaneren tok sin sjette seier på PGA-touren da han vant Travelers Championship før han fulgte opp med en ny turneringsseier i JP McManus Pro-Am i Irland. Men rekken av pokaler stoppet ikke der, for Schauffele gikk også til topps i Genesis Scottish Open i juli, en Rolex Series-turnering og nå også et samarbeid mellom PGA Tour og DP World Tour.

I alle tre triumfene demonstrerte amerikaneren sine fenomenale egenskaper, og spesielt med jernkøllene; Callaway Apex TCB.

Tre av de 20 beste

Den fantastiske Apex-serien er i bagen til en rekke Callaway-spillere på både PGA-tour og DP World Tour, inkludert tre av de 20 beste spillerne i verden.

– Disse køllene gir meg alt jeg ønsker i et smidd jern; utseende og følelse, lengde og presisjon. De har alt jeg trenger, kommenterer Schauffele, anerkjent som én av de aller beste jernspillerne på touren.

Apex TCB-jernene er en populær modell blant Callaways talentfulle tourspillere. Sam Burns og Jon Rahm er bare to av de andre som benytter de smidde køllene.

Rahm er også kjent som én av tourens beste jernspillere. I tillegg til presisjon og lengde, søker han også tilgivelse når han velger hvilket utstyr han spiller med.

– I valg av jern er jeg opptatt av gressinteraksjon og tilgivelse. Og derfor har jeg ikke spilt med såkalte muscle-backs på en stund, selv om jeg er ganske god ballstriker, sier Jon Rahm når han diskuterer køllene i bagen sin.

– Jeg ønsker å kunne slappe av over ballen. Og vite at jeg ikke trenger å slå et perfekt slag hver gang. Derfor spiller jeg med disse jernene.

En serie for alle

Apex TCB-jernene har et klassisk, kompakt utseende og spesifikasjoner som passer de beste. Men det fine med Callaway Apex-serien er at det finnes et jernsett for alle – om du søker maksimal tilgivelse, lengde eller den smidde følelsen.

Callaway Apex 21-serien leverer et ekstraordinært nivå av håndverk som vi ikke har sett før. Det er det første smidde jernet designet med kunstig intelligens for å gi høyere ballhastigheter og forbedret spinnstabilitet.

Vite mer? Gå til eu.callawaygolf.com for å lese mer om Callaways Apex´ jernserie.

Powered by Labrador CMS