Snart er dramaet på Netflix: – Et godt år å lage serie om proffgolf

Golfversjonen av «Drive to Survive» er snart klar. Nå har en av produsentene delt sine tanker om det som kommer på tv.

Publisert

I utvalgte PGA Tour-turneringer det siste året har Vox Media på oppdrag fra Netflix fulgt golfens største stjerner for å lage en dokumentar i «Drive to Survive»-stilen som fikk interessen til Formel 1 til å skyte til værs.

Hittil har produsentene holdt kortene tett til brystet om hvilke turneringer de har vært på og hvilke spillere de har fokusert på i de gitte ukene. Vi vet at kameraene rullet under PGA Championship, hvor Justin Thomas på dramatisk vis gikk seirende ut av et omspill mot Mito Pereira. Det er nærliggende å tro at de fleste major-turneringene, samt dramaet mellom den etablerte PGA Tour-en og LIV Golf, vil være nøkkelpunkter i Netflix-serien.

Nå derimot har en av hovedprodusentene, Chad Mumm, tatt bladet fra munnen og tatt til Twitter for å dele noen tanker om det som har blitt fanget av kameraene de siste månedene:

I try to manage expectations in general but having lived through it this year and now having sat through hours of edits and footage I can confidently say this was a good year to make a show about pro golf.— Chad Mumm (@chadmumm) October 4, 2022

Mumm hinter også til en premieredato i starten av 2023, men kommer dessverre ikke med noe eksakt dato.

Hva kan seerne vente seg?

Selv om det nå bare er noen måneder igjen til vi kan se golfstjernene i ærlige intervjuer, er det lite vi vet om Netflix-serien. Viktor Hovland, Justin Thomas, Colin Morikawa, samt flere av LIV-utbryterne som Ian Poulter, Dustin Johnson og Sergio Garcia har lenge vært bekreftet å være med.

Chad Mumm legger også til at det vil komme flere «meme-verdige» øyeblikk:

There will be memes. I’ll leave it at that.— Chad Mumm (@chadmumm) October 4, 2022

Golfserien skal være modellert av «Drive to Survive», som gir fans innsikt i hverdagen i Formel 1-sirkuset. Den har vært en braksuksess både blant eksisterende og nye Formel 1-fans, og ifølge kampanje.com har Drive to Survive ført til at antall TV-seere på norske Formel 1-sendinger har blitt tidoblet (!). 

Golf.com skriver at PGA Tour-serien skal bli modellert etter suksessoppskriften til Drive to Survive med sin «enestående og eksklusive tilgang til verdens beste sjåfører».

Powered by Labrador CMS