LIV GOLF//

Nå er det offisielt: Hatton og Meronk til LIV Golf

Tyrrell Hatton og Adrian Meronk er klare for LIV Golf etter uker med spekulasjoner. 

Tyrrell Hatton var en av Europas helter i Ryder Cup i september. Nå er både han og Adrian Meronk (innfelt) klare for LIV Golf.
Publisert Sist oppdatert

Ryktene har svirret lenge, og nå er de bekreftet på LIV Golfs egne nettsider.

Tirsdag offentliggjorde den saudistøttede utbryterligaen at Tyrrell Hatton, nummer 16 på verdensrankingen, går samme vei som Jon Rahm og slutter seg til spanjolens lag, Legion XIII

LIV Golf går i helgen inn i sitt tredje år med sesongstart i sin Mayakoba-turnering. Der vil også Adrian Meronk være. For onsdag bekreftet også LIV Golf signeringen av den polske DP World Tour-proffen.

Kaos i verdensgolfen

De oppsiktsvekkende overgangene skjer på et kaotisk tidspunkt da PGA Tour, DP World Tour og det saudi-arabiske oljefondet (PIF) – LIV Golfs økonomiske støttespiller – fortsatt diskuterer en foreslått forretningsavtale for å opprette et nytt kommersielt selskap sammen.

Samtidig er PGA-touren i avanserte forhandlinger med Strategic Sports Group om mulig samarbeid. SGS er en samling av flere investorer og firmaer, frontet av Fenway Sports Group, som blant annet eier Liverpool FC, Boston Red Sox og Pittsburgh Penguins.

Hatton, kanskje mest kjent for sitt temperament, står med én seier på PGA-touren og seks på DP World Tour. Senest i september var han en av heltene på det europeiske laget som slo USA i Ryder Cup.

Meronk til Cleeks GC

Onsdagens nyhet om at også Meronk blir en del av LIV Golf, var tidligere varslet på ryktebørsen. 30-åringen fra Polen har vært en av Europas beste golfspillere de siste 18 månedene, men ble overraskende utelatt fra Ryder Cup-laget i jøst.

Meronk har vunnet fire ganger på DP World Tour i løpet av denne perioden, og mottok utmerkelsen som årets spiller på touren tidligere denne måneden. Han tar nå plass på LIV Golf-laget Cleeks GC.

Powered by Labrador CMS