PGA TOur//

Norsk amatør invitert til PGA Tour-turnering

Herman Wibe Sekne er invitert til å spille Corales Puntacana Championship på Den dominikanske republikk.

Herman Wibe Sekne får sin PGA-debut denne uken i Den dominikanske republikk.
Publisert Sist oppdatert

Torsdag får Oslo GK-gutten Herman Wibe Sekne en av sine største drømmer oppfylt. Han får muligheten til å spille på PGA-touren. 

Det ble klart da han mandag fikk en sponsorinvitasjon til Corales Puntacana Championship på Den dominikanske republikk i Karibien. 

Turneringen går samtidig som RBC Heritage, men det er fremdeles mange store navn den nye norske PGA-tour spilleren får bryne seg på: Nicolai Højgaard (Danmark), Alex Noren (Sverige) og Billy Horschel (USA)

Sekne går for tiden på college og representerer Purdue University i Indiana. Han går det fjerde, og siste, året på NCAA Division 1-skolen. Han er også med på det nyoppstartede NextUp Golf Team hvor Viktor Hovland er mentor. 

Les mer om NextUp her

En av verdens beste amatører

Herman Wibe Sekne har gjort sakene sine bra som amatør, både for college-laget og for Team Norway. I høst var han med på laget som tok en historisk sølv-medalje i lag-VM i Abu Dhabi. Han tok tredjeplassen individuelt i samme turnering. 

Oslo-gutten er for tiden ranket som den 15. beste amatørspilleren i verden. Han er også den europeeren som er høyest på den listen. 

Torsdag slår Sekne ut i gruppe med amerikanske Parker Coody og australieneren Harrison Endycott. Trioen går ut 19:21 torsdag og 14:21 fredag. 

Her er startlisten

Powered by Labrador CMS