Tage Johansens scorekort var fargerikt etter andre runde av helgens Challenge Tour-turnering. Etter ni spilte hull var han fire over par og kun én skarve birdie var notert.

 

Hans siste ni hull tok seg noe opp. Syv par, en bogey og en birdie resulterte i en avsluttende score på 76 slag. Med en totalscore på +6 totalt endte han på 64. plass, en plassering som ikke holder til helgespill for Stavanger-spilleren.

 

Waliseren Oliver Farr leder med -5 etter to runder, men er kun ett slag foran Guillaume Cambis fra Frankrike. 

 

 


 

 

Runde 1

 

Eirik Tage Johansen er eneste norske representant i ukens Challenge Tour-turnering i Tyrkia. Han ledet turneringen halvveis i åpningsrunden, men raste nedover leaderboardet etter en svak back nine.

 

Siddisen var tre under par etter halvspilt runde, takket være tre birdies og seks par på scorekortet. På det tidspunktet var han alene på toppen av leaderboardet. Da møtte han veggen.

 

Tage åpnet de siste ni med bogey på hull ti. Han svarte raskt med birdie to hull senere, men med fem bogeys på de fem siste hullene stupte han helt ned til 77. plass, og utenfor den foreløpige cutstreken.

 

Selv om han ligger langt nede på leaderboardet, er det ingen spillere som har rykket fra i toppen, og Tage har kun fem slag opp til de foreløpige lederne Matt Ford, Alessandro Jonzon og Alessandro Tadini.

 

Dette er Tages andre Challenge Tour-turnering denne sesongen. Han sesongåpnet med delt 41. plass i Challenge de Catalunya for tre uker siden.