Verdenseneren får riktig nok ikke en ny modell. Nike velger å knytte ham sterkere til Lunar Control serien. Han har brukt disse skoene siden han kom til Nike og den erfaringen har vært viktig i utviklingen av Lunar Control 3.

 

Bedre grep, stabilitet og kontroll er hovedfokus. Rory har en kraftfull sving og vil ha noe som gir ekstra selvtillit. Nike har løst dette blant annet med en ekstra spike og mer mønster på sålen for bedre grep. Skoen skal også være mer stabil fordi Nike har flyttet alle spikes lenger ut mot kantene på sålen som er bredere enn før.

 

Overdelen på skoen har Nikes Flywire teknologi. Det er trådene du ser langs sidene som sammen med snøringen bidrar til stabilitet. Lunar Control 3 er laget i syntetisk microfiber som er vannavstøtende.

 

 

 

 

Vi kjenner Lunar Control serien som en meget komfortabel sko rett ut fra boksen. Den har utviklet seg til å ha et stadig mer sporty preg og har funnet sin plass i Nikes sterke skokolleksjon.

 

Lunar Control 3 kommer for salg 28.november i begrenset opplag på nike.com i fargen White/Volt. Vanlig salg starter 1.januar 2015. Tilgjengelige farger er Black/Pure Platinum, PurePlatinum/Bright Crimson, White/Pure Platinum og White/Lyon Blue. Versjonen i White/Volt kommer også i januar.

 

Veiledende pris er 1600,-.