toursveipet//

Slik gikk det med de norske på tour

Halvorsen avsluttet sterkt i de arabiske emirater, men to av de mest rutinerte misset cuten. Slik gikk det med de norske denne helgen!

Andreas Halvorsen fra Larvik GK fikk flere ting til å stemme på søndagens sisterunde.
Publisert Sist oppdatert

Mens Kristoffer Ventura og Carl Didrik Meen Fosaas leverte gode resultater i USA og flere av de norske kvinnene spilte bra i Sør-Afrika, var det flere 

LPGA Tour

Norges beste kvinnegolfer, Celine Borge, spiller denne ukens JM Eagle Championship i Los Angeles. Hun åpnet bra med tre birdier på hull 11, 12 og 13 (hun startet på hull 10 journ.anm.), men med tre bogeyer i løpet av de siste ni ble det dessverre balanse i regnskapet for Vestfold GK-spilleren. 

Andrerunden ble dessverre tung for den norske jenta. Allerede etter åtte hull var Borge fire over par, og med en ytterligere bogey på banens nest siste hull misset 25-åringen cuten. 

Her er ledertavlen

DP World Tour

Europatouren tok den lange turen til Taiheiyo Club i Japan. I et sterkt felt stilte nordmannen Espen Kofstad til start.

Han åpnet turneringen med en stødig 69-runde (–1), men klarte ikke å følge opp på andrerunden. Oslo-spilleren gikk +2 for dagen, og misset cuten med tre slag.

Her er ledertavlen

Challenge Tour

Siste norske proffgolfer som var i aksjon på høyere nivå var Andreas Halvorsen. Han spilte sin tredje CT-turneringen for året da touren hadde dratt til de arabiske emirater. 

Mannen fra Larvik åpnet med en 71-runde (–1). Andrerunden ble ett slag bedre, og Halvorsen klatret til en 32. plass før lørdagens tredjerunde.

«Moving day» ble en seig affære for Larvik-gutten. Tre bogeyer, én birdie og 14 par gjorde at nordmannen falt til en 50. plass. 

Under fjerderunden fant han tilsynelatende mer flyt. Med en 69-runde (–3, ukens beste for hans del), som inneholdt blant annet en eagle og fem birdier, klatret han opp til 44. plass. 

Her er ledertavlen

Powered by Labrador CMS