For de av oss som er glad i golf er dette en god nyhet. Her er en god nyhet til. For de som er glad i norsk golf blir det plenty å henge med på også internasjonalt i år. For bare hør: Våre 14 presumptivt beste spillere kommer til å spille på elleve forskjellige tourer i 2013.

Espen Kofstad spiller European Tour, mens Knut Børsheim blir å finne på Challenge Tour. Anders Engell vil også få opptredener på Challenge Tour i tillegg til noen opptredener på Nordic League. 

Elias Bertheussen har fulle rettigheter på Asian Tour, men blir også å finne på Challenge Tour. På andre siden av dammen spiller Joakim Mikkelsen forhåpentligvis mange turneringer på web.com Tour i år. I USA kommer også Tutta til å være når LPGA Tour’en etter hvert flytter seg tilbake til det amerikanske fastlandet. Hun igjen vil få besøk av Marita Engzelius som utover noen opptredener på LPGA for det meste vil spille Symetra Tour.

Tilbake over Atlanteren kommer Marianne Skarpnord og Cecilie Lundgreen til å spille Ladies European Tour, ofte sammen med Benedicte Grøtvedt og som også skaffet seg en kategori før jul. Caroline Martens kan også få noen opptredener, men vil for det meste befinne seg på LET Access Series.

Eirik Tage Johansen satser på Alps Tour, mens Christian Aronsen og Peter Kaensche blir å finne på Nordea og Ecco Tour på Nordic League.

Fra Bertheussen i Asia til Tutta på LPGA betyr det at nordmenn er i aksjon så å si 24 timer i døgnet fra nå og frem til oktober. De av oss som elsker norsk golf og som følger de norske får litt av et tilbud i år. Det er bare å spenne seg fast og legge leaderboardene inn på mobilen.

God fornøyelse!