Vestfold-jenta tok sin tredje topp 10-plassering av tre mulige i denne ukens Betsy Rawls Longhorn Invitational. Denver-laget har spilt fire turneringer i høst, men årets sølvvinner fra NM har kun deltatt i de tre siste, da hun gikk glipp av den første på grunn av VM i Tyrkia.

I ukens turnering i Austin, Texas, ble det til slutt en delt 7. plass på Daffinrud, samtidig som hennes Denver endte på 7. plass i lagkonkurransen. Daffinrud var igjen lagets beste, og har virkelig befestet sin posisjon som lagets nøkkelspiller.

– Tonje har hatt en fantastisk høst, hun har ledet oss i alle turneringene hun har deltatt i. Å avslutte topp-syv i dette feltet er utrolig. Jeg er virkelig glad for Tonje, og veldig fornøyd med hvordan hun spiller, sier lagets trener Sammie Chergo til denverpioneers.com.

Tonje er nå ranket på 10. plass i kvinnenes NCAA-system (National Collegiate Athletic Association). Dermed er hun med god margin vår høyest rankede collegespiller.

Torsdag ble hun belønnet for sin innsats med den presitsjetunge utmerkelsen Wester Atlantic Conference (WAC) Golfer of the Month. Med en snittscore på 72,44 slag per runde har Daffinrud den laveste snittscoren i WAC denne måneden.

Norsk Golf gratulerer!

NCAA-ranking