Engzelius håper på ny mulighet om en uke

Marita Engzelius var ved godt mot etter å ha misset cuten i sin første LPGA Tour-turnering, men håper på å få prøvd seg på nytt i Bahamas allerede neste uke.

Publisert

Engzelius lå rundt 50. plass etter åpningsrunden på en under par og innenfor cutgrensen, men falt utenfor etter tre bogeys, to dobbelbogeys og en birdie fredag. Dermed falt hun til +5 sammenlagt, og fem slag bak cutstreken.

Amerikaneren Jessica Korda leder turneringen på 13 under par, ett slag foran Karrie Webb.

Neste uke spilles Pure Silk-Bahamas LPGA Classic. Også der har Engzelius gode muligheter for å komme med i startfeltet. Turneringen spilles på Paradise Island fra 23-26 mai.

NB! Suzann Pettersen har turneringspause, og deltar ikke denne uken.

 

Fra torsdag

Les også: – Dette blir kjempegøy!

– Veldig fornøyd med min første LPGA-runde. Jeg kom meg rundt på en veldig enkel måte, og synes 71 er en veldig bra start! Nå er det lunch, og deretter litt trening for å forberede meg til morgendagen, skriver Marita i en pressemelding.

Hun sier torsdagens opplevelse ga mersmak:

– Dette er gøy, og jeg kan helt klart venne meg til å jobbe her fulltid!

For øyeblikket er det amerikanske stjerneskuddet Lexi Thompson som holder klubbhusledelsen, takket være en åpning på syv under par. Det gir en ett slags ledelse på Jessica Korda. Engzelius er feltets beste skandinav.

Dermed har drømmen hennes om deltagelse på LPGA-touren endelig blitt en realitet.

– Veldig spesielt å tenke på at jeg skal leve ut drømmen min i morgen. Dette er et stort øyeblikk for meg, og jeg er veldig takknemlig for at flere av mine familiemedlemmer er her for å dele dette øyeblikket med meg, skrev hun på sin Facebook-profil i forkant av turneringen.

NB! Suzann Pettersen har turneringspause, og deltar ikke denne uken.

Bli kjent med Marita

Powered by Labrador CMS