Odyssey Versa var den store suksesshistorien blant puttere i 2013. En rekke seire i proffenes hender, og mange av dem med spillere som ikke egentlig spiller for Callaway/Odyssey. Det sterkeste kvalitetstegnet er når fabrikkspillere velger en konkurrents kølle.

 

Jailbird er den mest spesielle nyheten. Med sort/hvit/sort/hvit har den det Odyssey kaller Dobbel Versa. Standardversjonen har tre striper. De hevder at Jailbird under testing førte til forbedret presisjon hos neste 75% av spillerne.

 

Veiledende pris for Jailbird er 1795,-.

 

 

 

Andre nyheter i Versa er #7CS, 330 Mallet og Sabertooth. Sistnevnte er Keegan Bradleys favoritt i originalutgave. Mange forventer at denne modellen skal passe veldig bra som Versa.

 

I White Hot Pro serien heter den store nyheten Havok. Odyssey kaller det en ultra høy MOI putter. Moment of inertia, treghetsmoment, beskriver hvor motstandsdyktig putteren er mot vridning. Presisjonen på treff utenfor senter blir forbedret, et viktig punkt for både proffer og amatører. Havok er også en stabil, stor mallet som er lett å holde på korrekt linje. 

 

Veiledende pris er 1695,-.

 

 

#2 og #7CS er de andre nyhetene i White Hot Pro.