Fjæraa vant overlegent: – Stort å vinne NM

Fredrik Fjæraa ble norgesmester for funksjonshemmede for tredje gang på Gamle Fredrikstad søndag.

Publisert

Lørdag hadde han en svak dag. Samtidig leverte Trygve Toskedal Larsen én av sine bedre runder. Og før sisterunden ledet hjemmespilleren og storfavoritten Fredrik Fjæraa med bare ett slag.

Likevel ble det en paradamarsj til slutt. Fjæraa vant med åtte slag etter to 80-runder i NM for funksjonshemmede.

– Det er selvsagt stort å vinne NM, og noe jeg kommer til å være stolt av når jeg en dag skal se tilbake på dette, kommenterer Fjæraa, som med søndagens seier tok sitt tredje norgesmesterskap totalt.

– Jeg hadde håpet å spille enda bedre enn jeg gjorde her, sier han.

– Men jeg fant aldri helt flyten, og traff aldri ballen slik jeg gjør når jeg spiller bra. Forhåpentligvis stemmer det bedre allerede i Norwegian Paragolf Open neste uke.

Som Norges beste funksjonshemmede spiller jakter Fjæraa verdenscuppoeng. På Kongsvinger neste helg kommer flere spillere på høyere nivå.

– Det blir fint å teste seg i det startfeltet. Og i mellomtiden skal jeg glede meg over denne NM-tittelen. Det går ikke an å ta noe for gitt i dette spillet. Golf må spilles, og jeg er svært glad for å vinne her, sier Fredrik Fjæraa.

Toskedal Larsen tok andreplassen etter runder på 81 og 87 slag. På tredjeplass fulgte Stian Halvorsen (Larvik GK), fem slag bak Elverum-spilleren.

I NM for døve stakk Ole Theodor Sponberg (Vestfold GK) av med NM-tittelen. Ola Færden jr (Gamle Fredrikstad GK) ble nummer to, Kristian Skaarnes (Vestfold GK) nummer tre.

Resultater NM funksjonshemmede 2022

Powered by Labrador CMS